- 20 Nisan 2020
- 285
- 221
-
- Konu Sahibi Esrarengiz04
Ay doğum tarihlerimiz benzer görünüyor bir an heyecanlandım yazmak istedimİnşallah değildir canım iyi düşün hiç kötü düşünme buradan bir arkadaş adet günü 1,2 hcg ile hamile kaldı zamanla yükseldi değeri inşallah bizlerin de yükselecek
İyi yapmışsın canımAy doğum tarihlerimiz benzer görünüyor bir an heyecanlandım yazmak istedim
Dün 2100lerde çıktı yarın tekrar kan vericem senin nasıllİyi yapmışsın canımBen şu an betaya takmış durumdayım kafayı senin kaç çıktı betan
Oy maşallah ne yüksek benim çok minnak ya daha 55 sadeceDün 2100lerde çıktı yarın tekrar kan vericem senin nasıll
Ay inşallah iyi haberlerini bekliyorumOy maşallah ne yüksek benim çok minnak ya daha 55 sadeceyarın tekrar test vereceğim inşallah yükselmiştir
Arkadaşlar merhaba, beta hcg değerini araştırdığımda heryerde birim olarak mlU/ml şeklinde yazıyor, benim yaptırdığım hastenede IU/L diyor birimde . bu fark eder mi? lütfen bilgisi ve tecrübesi olanlar cevaplayabilecek olan var mıOy maşallah ne yüksek benim çok minnak ya daha 55 sadeceyarın tekrar test vereceğim inşallah yükselmiştir
Fark etmez canım bence birim önemli değil benim sonucumda iki birimden de varArkadaşlar merhaba, beta hcg değerini araştırdığımda heryerde birim olarak mlU/ml şeklinde yazıyor, benim yaptırdığım hastenede IU/L diyor birimde . bu fark eder mi? lütfen bilgisi ve tecrübesi olanlar cevaplayabilecek olan var mı
Fark etmez canım bence birim önemli değil benim sonucumda iki birimden de var
bu arada masallah allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallahFark etmez canım bence birim önemli değil benim sonucumda iki birimden de var
Tam olarak bilemiyorum haftayı canım ama 13 nisan sat tarihim 4+2 gözüküyor geç yumurtlamış olabilirim canım o yüzden birazcık daha küçük olabilir amin canım inşallah sen de en yakın zamanda hamilelik haberi alırsınbu arada masallah allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallahkaç haftalık sizin
Merhaba hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallahEvet verdim 55 çıktı değerim hamileyim
Çok sağ ol canım inşallahMerhaba hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallahadet sancısı şikayetiniz hâlâ devam ediyor mu? Ben de şiddetli olmamakla birlikte oluyor, üçüncü gebeliğim olduğu için biraz endişeleniyorum
Sata göre 5+6 ama geç yumurtladım. 13-14-15 nisan yani anca 20 günlükÇok sağ ol canım inşallahYok o adet sancısı adet tarihi geçtikten 1-2 gün sonra bitti sizin kaçıncı hafta
Adet ağrısı normal o zaman canım betaya baktırdın mıSata göre 5+6 ama geç yumurtladım. 13-14-15 nisan yani anca 20 günlük
Tabi. Gün aşırı baktırdım. Artış çok iyi. 16.25 ile öğrendim sonra 70 sonra 421. Artış tutarlı olduğu için kan testi yaptırmayı bıraktım. Perşembe günü doktora gitmeyi planlıyorumAdet ağrısı normal o zaman canım betaya baktırdın mı
Merhaba sizde başka bir belirti oldu mu acaba şüphe uyandıracak goguslerde veya akintidaSürekli olmuyor arada geliyor o da bata 3 gün kala başladı
Akıntım çok yoktu ara ara olmuştu göğüslerim de şişkinlik vardı ama ben önceki ayda aynı belirtileri yaşadığım için emin olamamıştımMerhaba sizde başka bir belirti oldu mu acaba şüphe uyandıracak goguslerde veya akintida
Merhaba göğüs kararması var miydi acabaAkıntım çok yoktu ara ara olmuştu göğüslerim de şişkinlik vardı ama ben önceki ayda aynı belirtileri yaşadığım için emin olamamıştım