Kasık ağrısı hamilelik de nasıl olur ne zaman başlıyor

Oy maşallah ne yüksek benim çok minnak ya daha 55 sadece yarın tekrar test vereceğim inşallah yükselmiştir
Arkadaşlar merhaba, beta hcg değerini araştırdığımda heryerde birim olarak mlU/ml şeklinde yazıyor, benim yaptırdığım hastenede IU/L diyor birimde . bu fark eder mi? lütfen bilgisi ve tecrübesi olanlar cevaplayabilecek olan var mı

Fark etmez canım bence birim önemli değil benim sonucumda iki birimden de var

Eklentiler

• BF5FA5FE-DA41-4955-881E-A015BEFA19A9.png
    161,1 KB · Görüntüleme: 114
bu arada masallah allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kaç haftalık sizin
Tam olarak bilemiyorum haftayı canım ama 13 nisan sat tarihim 4+2 gözüküyor geç yumurtlamış olabilirim canım o yüzden birazcık daha küçük olabilir amin canım inşallah sen de en yakın zamanda hamilelik haberi alırsın

Evet verdim 55 çıktı değerim hamileyim
Merhaba hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah adet sancısı şikayetiniz hâlâ devam ediyor mu? Ben de şiddetli olmamakla birlikte oluyor, üçüncü gebeliğim olduğu için biraz endişeleniyorum

Çok sağ ol canım inşallahYok o adet sancısı adet tarihi geçtikten 1-2 gün sonra bitti sizin kaçıncı hafta

Iyi aksamlar hanimlar.

Ben de 7+4 gunluk hamileyim benimde kasiklarinda gerilme hissi var. Dik duramiyorum bile o gerilme hissinden. Korkuyorum. Sizce bu ilk aylarda normal mi bu his? Benim yasadiklarimi yasayan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…