Kasık ağrısı hamilelik de nasıl olur ne zaman başlıyor

Oy maşallah ne yüksek benim çok minnak ya daha 55 sadece🙈 yarın tekrar test vereceğim inşallah yükselmiştir 🤲🏻
Arkadaşlar merhaba, beta hcg değerini araştırdığımda heryerde birim olarak mlU/ml şeklinde yazıyor, benim yaptırdığım hastenede IU/L diyor birimde . bu fark eder mi? lütfen bilgisi ve tecrübesi olanlar cevaplayabilecek olan var mı🥺

Arkadaşlar merhaba, beta hcg değerini araştırdığımda heryerde birim olarak mlU/ml şeklinde yazıyor, benim yaptırdığım hastenede IU/L diyor birimde . bu fark eder mi? lütfen bilgisi ve tecrübesi olanlar cevaplayabilecek olan var mı🥺
Fark etmez canım bence birim önemli değil benim sonucumda iki birimden de var

Eklentiler

• BF5FA5FE-DA41-4955-881E-A015BEFA19A9.png
    BF5FA5FE-DA41-4955-881E-A015BEFA19A9.png
    161,1 KB · Görüntüleme: 114
bu arada masallah allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 kaç haftalık sizin 🧿
Tam olarak bilemiyorum haftayı canım ama 13 nisan sat tarihim 4+2 gözüküyor geç yumurtlamış olabilirim canım o yüzden birazcık daha küçük olabilir amin canım inşallah sen de en yakın zamanda hamilelik haberi alırsın🥰

Merhaba hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🌸 adet sancısı şikayetiniz hâlâ devam ediyor mu? Ben de şiddetli olmamakla birlikte oluyor, üçüncü gebeliğim olduğu için biraz endişeleniyorum
Çok sağ ol canım inşallah🥰Yok o adet sancısı adet tarihi geçtikten 1-2 gün sonra bitti sizin kaçıncı hafta

Iyi aksamlar hanimlar.

Ben de 7+4 gunluk hamileyim benimde kasiklarinda gerilme hissi var. Dik duramiyorum bile o gerilme hissinden. Korkuyorum. Sizce bu ilk aylarda normal mi bu his? Benim yasadiklarimi yasayan var mi?

X