- 5 Şubat 2022
- 97
- 36
- 32
-
- Konu Sahibi Esrarengiz04
Kasık ağrınız iki taraflı miBen de şu an öyle bir ağrı var canım aynı adet ağrsı bugün test yaptım 2. Çizgiyi gördüm ama emin olamadım yarın tekrar test yapıp kan vereceğim ama bildiğin adet ağrısı var şu an bende
Akıntı var mı?Ben de şu an öyle bir ağrı var canım aynı adet ağrsı bugün test yaptım 2. Çizgiyi gördüm ama emin olamadım yarın tekrar test yapıp kan vereceğim ama bildiğin adet ağrısı var şu an bende
Herkes sol kasık ağrısı der mesela benim daha çok sağ kasık ağrıyor ama karnım ve bacaklarımda da ağrı varKasık ağrınız iki taraflı mi
Sürekli olmuyor arada geliyor o da bata 3 gün kala başladıAkıntı var mı?
Verdinizmi kanŞimdi tekrar test yaptım farklı 2 markadan ikisi de pozitif çıktı gün içinde kan vereceğim
Ay hadi hayırlı olsun güzel sonuçlar al inşallahben cesaret edip test yapmıyorum
Evet verdim 55 çıktı değerim hamileyimVerdinizmi kan
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsinn ben de şimdi test yaptımEvet verdim 55 çıktı değerim hamileyim
Tebrikler canımHayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsinn ben de şimdi test yaptımEki Görüntüle 3046570
Benim 5 gün gecikti canım 8inde olmam lazımdıTebrikler canımbenim de sabah testim böyleydi senin bat ne zaman
Kan vermeye git hemen canım sonucunu da yaz mutlakaBenim 5 gün gecikti canım 8inde olmam lazımdı
Çok teşekkür ederim seni de tebrik ederim sağlıkla gelsin
Merhaba canım benimde gecen hafta içi başladı karın ağrım daha 1 hafta vardi adetime üstüne bide sirt ve bel ağrısı eklendi ara ara giriyo banada ama gece çok oluyo sanki adet olcakmisim gibi gecen cuma gebelik testi yaptım iki cizgi cikti ayni aksam acilde test yaptirdim 19 çıktı beta hcg dün saglik ocağında kan testi verdim 38.33 çıktı adetim 1 gün gecikti bakalım takip edicem inşallah bos gebelik degildir her ağrı olduğunda adet olcam diye ödüm kopuyoBen de şu an öyle bir ağrı var canım aynı adet ağrsı bugün test yaptım 2. Çizgiyi gördüm ama emin olamadım yarın tekrar test yapıp kan vereceğim ama bildiğin adet ağrısı var şu an bende
İnşallah değildir canım iyi düşün hiç kötü düşünme buradan bir arkadaş adet günü 1,2 hcg ile hamile kaldı zamanla yükseldi değeri inşallah bizlerin de yükselecekMerhaba canım benimde gecen hafta içi başladı karın ağrım daha 1 hafta vardi adetime üstüne bide sirt ve bel ağrısı eklendi ara ara giriyo banada ama gece çok oluyo sanki adet olcakmisim gibi gecen cuma gebelik testi yaptım iki cizgi cikti ayni aksam acilde test yaptirdim 19 çıktı beta hcg dün saglik ocağında kan testi verdim 38.33 çıktı adetim 1 gün gecikti bakalım takip edicem inşallah bos gebelik degildir her ağrı olduğunda adet olcam diye ödüm kopuyo
Gozunuz aydinnolsunEvet verdim 55 çıktı değerim hamileyim
Kasık bölgesinde şişlik hissediyor musunuzHerkes sol kasık ağrısı der mesela benim daha çok sağ kasık ağrıyor ama karnım ve bacaklarımda da ağrı var
İnşallah canım tek duamİnşallah değildir canım iyi düşün hiç kötü düşünme buradan bir arkadaş adet günü 1,2 hcg ile hamile kaldı zamanla yükseldi değeri inşallah bizlerin de yükselecek
Rabbim kucağı nıza almayı nasip etsin inşallah bende yarın test yapacm bende inşallah çift çizgi yı görürm iki yıllık evliyimBen de şu an öyle bir ağrı var canım aynı adet ağrsı bugün test yaptım 2. Çizgiyi gördüm ama emin olamadım yarın tekrar test yapıp kan vereceğim ama bildiğin adet ağrısı var şu an bende