Kasık ağrısı hamilelik belirtisi mi yasayanlar var mı

Merakliiiiiiiiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
566
667
18
33
Merhabalar yine beeennn her adette şişen göğüslerim bu ay yumusaciklar ve adetime 4 gün var. Geceleri sol kasıgımda agrim oluyo. Iki gündür vurup vurup gidiyo. Dun geceki agri bacağıma kadar vurdu. Adet belirtilerimin hiçbiri yok bu ay. Ama şu kasık ağrısı yorgunluk halsizlik beni bitiriyo. Hamilelikte kasık ağrısı olyor mu? Oluyorsa nasıl oluyo? Kasik agrisiyla hamile oldugunu ögrenen var mi tecrübeli arkadaşlar yardım ediiinnn

Yani adet belirtileri ile aynıydı benim adet oluncada cok şiddetli kasığım ağrıyordu kızıma hamileyken de aynı ağrı vardı adet olacakmışım gibi tek fark ben göğüslerimde yaşamıştım aşırı belirgin damarlar görünüyordu.

O mavi damarlar bende de var gogsumun altından ucuna doğru. Ama şiş değiller hafif dolgunlk var ve sol kasık agrim var. Adete de 4 gün var Inşallah hamisimdir dua edin noluuuuurrr

O mavi damarlar bende de var gogsumun altından ucuna doğru. Ama şiş değiller hafif dolgunlk var ve sol kasık agrim var. Adete de 4 gün var Inşallah hamisimdir dua edin noluuuuurrr
İnşallah Hamilesinizdir
siz belirtilerinizi bilirsiniz aslında bende damar hiç olmazdı çıkmazdı o yüzden o belirti cok dikkatimi çekmişti.

Olmasını o kadar çok istiyormki her belirtiyi kafaya takıyorum ama bu ay her zamankinden bi değişik. Böyle ağrılarım adet günü olurdu şiddetli ağrı sonrası o gün hemen adet olurdum .adetin 1.günü çektiğim ağrılar 1 hafta önce başladı 2 gündür de sıklaştı. Test yapmak istiyorm ama negatiflikten korkuyorm
İnşallah Hamilesinizdir
siz belirtilerinizi bilirsiniz aslında bende damar hiç olmazdı çıkmazdı o yüzden o belirti cok dikkatimi çekmişti.

Bence test için bekleyin geçsin adetiniz öyle yapın
Hatta ben 1 gün gecikince yaptım hamile değil çıkmıştı 5 gün geçtikten sonra yaptığımda hamile olduğum çıkmıştı
Bence bekleyin biraz geciksin sonra yapın

Öyle yapcam artık beklemekten başka çare yok. Hep bekliyoruz zaten hayırlısı olsun ne diyelim nasıp kısmet bu isler

Bendede aynı belırtıler var ınsallah hamıleyızdır Adetımı beklıyorum bende 7 gün nasıl geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…