• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasık ağrısı gebelikmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Meleqim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2021
74
-1
3
27
Arkadaşlar ilk gebeligimde ilişki sırasında sağ Kasım'da batma oluyordu. Dedim Allah Allah birşeymi var. İlişki esnasında acıyı batıyordu. Ve sonra hamile olduğumu öğrenmiştim neyse kaybettim onu. Ve şuan aynı sanciyi bugün yaşadım busefer sol kasigimda batma acı. Acaba gebelikmi oluşuyor umutlandim bir an. Döllenen yumurta follop tuplerinden rahme yoluculuga başlıyor ya o siradA batma olduğunu düşünüyorum. İnslh gebeliktir. Oncekinde öyle olmusdu cnki. Hayırlısı inslh. Sizde de öyle oldumu?

Arkadaşlar ilk gebeligimde ilişki sırasında sağ Kasım'da batma oluyordu. Dedim Allah Allah birşeymi var. İlişki esnasında acıyı batıyordu. Ve sonra hamile olduğumu öğrenmiştim neyse kaybettim onu. Ve şuan aynı sanciyi bugün yaşadım busefer sol kasigimda batma acı. Acaba gebelikmi oluşuyor umutlandim bir an. Döllenen yumurta follop tuplerinden rahme yoluculuga başlıyor ya o siradA batma olduğunu düşünüyorum. İnslh gebeliktir. Oncekinde öyle olmusdu cnki. Hayırlısı inslh. Sizde de öyle oldumu?
bende de bi kasık ağrısı var ınsallah oyledır :)

Aynı ağrı bende de var. Hala da devam ediyor. Bat 30 ocak ve çok merak ediyorum

annemde öyle olmuş ilkinde bebek varmış, ikincide yumurtlama ağrısı çıkmış. Yumurtalam dönemleriniz içinde misiniz

Benim bat da 30 Ocak 😊 ara ara kasıklarda çok hafif sancılar oluyor. Güzel haberler alırız inşallah 🙏
Kızlar benimde bat 31 ocak benim yumurtlama ya 1 gün kala göğüslerim şişmeye başlardı ama yumurtlama dan 3 gün geçti sadece göğüs ucum sızlıyor kasıklarım da tuhaf bi ağrı var. Benim 2 çocuğum var 2 senedir korunuyordum ama bu ay bi kaçamak yaptım acaba çokmu erken bu belirtiler için diyorum hayırlısı artık🤔

Selam arkadaşlar, benim bat 30 ocak, gun içinde bir anda üşüme ve uyku basması oluyor(belirtimi bu bilmiyorum)kasık ağrım var,özellikle uzun süre oturduğumda tam ortada bir sancı oluyor, ekimde kimyasal gebelik yaşamıştım ,o zaman gebelik testinde adetten 1 hafta önce öğrenmiştim, şimdi ise testler tek çizgi..umarım dilediğimiz sonucu alırız hepimiz.

annemde öyle olmuş ilkinde bebek varmış, ikincide yumurtlama ağrısı çıkmış. Yumurtalam dönemleriniz içinde misiniz
Bilmiozki vallahi yaa ovu test yapiom bi yakakyamadim cift cizgiyi adetim geldi catti gun sayiiyorum bakalim 29ocak bat ama sifir belirti

Kızlar yumurtlama bitince akıntı tamamen bitti daha önce dikkat etmezdim şimdi bebek düşününce fark ettim sizin de birden kesiliyor mu? Çünkü yumurtlamayı testsiz takip ettim reglim düzenlidir doğru hesapladım mı diye anlamak için soruyorum

Kızlar yumurtlama bitince akıntı tamamen bitti daha önce dikkat etmezdim şimdi bebek düşününce fark ettim sizin de birden kesiliyor mu? Çünkü yumurtlamayı testsiz takip ettim reglim düzenlidir doğru hesapladım mı diye anlamak için soruyorum
Ben yumurtlama göreli 6 gün oldu. Yumurtlamadan önceki 3 gün şeffaf yumurta beyazı kıvamında akıntı başladı. Yumurtlamadan sonraki 2 3 gün de devam etti, ancak çok hafif bir şekilde sadece peçeteye geliyordu. Şu an tamamen geçti akıntı gelen giden yok açıkcası😂 normalde de adet öncesi 1 hafta veya 5 gün kala süt beyazı akıntı görürüm. Şu an için kuru 🤷🏻‍♀️

Ben yumurtlama göreli 6 gün oldu. Yumurtlamadan önceki 3 gün şeffaf yumurta beyazı kıvamında akıntı başladı. Yumurtlamadan sonraki 2 3 gün de devam etti, ancak çok hafif bir şekilde sadece peçeteye geliyordu. Şu an tamamen geçti akıntı gelen giden yok açıkcası😂 normalde de adet öncesi 1 hafta veya 5 gün kala süt beyazı akıntı görürüm. Şu an için kuru 🤷🏻‍♀️
🤷‍♀️

Aynı ağrı bende de oldu. Batlarımız aynı benim de 30 ocak😊
Bel ağrısı yaşıyorum şuanda bakalım
Benimde yumurtlama günlerim ağrısız geçiyor normalde yada bi yoklar geçer hemen.. Ama şimdi 5 gündür ağrıyor anlamadım sizinde mi yumurtlama günlerinde olmuştu ağrınızz

Benimde yumurtlama günlerim ağrısız geçiyor normalde yada bi yoklar geçer hemen.. Ama şimdi 5 gündür ağrıyor anlamadım sizinde mi yumurtlama günlerinde olmuştu ağrınızz
Sadece yumurtlama günümde yarım gün ağrı çekiyorum ben

Back