kasık ağrısı bi bakarmısınız

aygun2008

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2008
2.265
34
358
arkadaşlar benim iki üç gündür sol kasık bölgemde ve karnımda dokununca ağrı ve hassaslık var,bide makatta ve belde ayağa vuran ağrılarım var geçen sene rahim ağzı enfeksiyonu geçirdim acaba tekrarlamış olabilirmi?dün idrar tahlili oldum temiz çıktı eğer vajinada enfeksiyon varsa idrar tahlilinde çıkarmıtydı?şu anda otururken kasıkta ve makatta baskı ve ağrı oluyor sanki büyük tuvaletim var gibi lütfen beni yönlendirirmisinz hangi doktora gitmem lazım...akannehir

valla canim yardimci olmak isterim ama nasil olabilirim bilmiyorum.
istersen tekrar rahim agzi kontrolunu yaptir.
temizse diger sikayetlerini doktora anlat.
o seni yonlendirir.
cok gecmis olsun.

dün bende kasık agrısı için kadın doguma gittim yürümemi bile engelliyordu doktor ultrasona soktu herşey temiz çıktı eklem agrısı bu dedi oraya yönlendirdi pazarteside eklemlerime baktırcam boshayallersmile

teşekkür ederi benimkide sanki eklemlerde gibi genital bölgedeli eklemler bile ağrıyor..

dün bende kasık agrısı için kadın doguma gittim yürümemi bile engelliyordu doktor ultrasona soktu herşey temiz çıktı eklem agrısı bu dedi oraya yönlendirdi pazarteside eklemlerime baktırcam boshayallersmile

masal cım gittinmi doktora?ne dedi doktor?:mymeka::sm_confused:

arkadaşlar benim iki üç gündür sol kasık bölgemde ve karnımda dokununca ağrı ve hassaslık var,bide makatta ve belde ayağa vuran ağrılarım var geçen sene rahim ağzı enfeksiyonu geçirdim acaba tekrarlamış olabilirmi?dün idrar tahlili oldum temiz çıktı eğer vajinada enfeksiyon varsa idrar tahlilinde çıkarmıtydı?şu anda otururken kasıkta ve makatta baskı ve ağrı oluyor sanki büyük tuvaletim var gibi lütfen beni yönlendirirmisinz hangi doktora gitmem lazım...akannehir
Merhaba aynı sorun bende de var iki gündür çekiyorum. Yarın doktora gidicem size ne demişlerdi tekrar gittiniz mi acaba.
Aynı

Benim 3 aydır kadıklarım hem çok ağrıyor hem acıyor.
Akıntı vardı ilaç kullandım azaldı. Şimdi tekrar gitcem ama neden olur bilen varsa yazsın bende endişe ediyorum

Back