Kasik agrisi,adet gecikmesi ve enfeksyon fitili acisiz enfeksyonu olan oldumu ?

Andyou

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
4.055
4.153
Merhabalar ewt bugun döngumun 62.gunu hala adet yok ovulasyon ile takibime gore persembe yumurtam catladi net bi sekilde pik gordum. Yakindaki hastaneler halen virus icin kapali oldugundan saglik ocagina gittim kan verdim persembe gunu pazartesi gelmemi istedi doktor ve guatir hastasiyim nys gittim ve degerlerimin cok iyi oldugunu gebelik olmadigini soledi guatirim bile cok iyiymis kasik agrimin cok oldugunu bacagima vurdugunu soledim acaba kist olabilirmi dedim kan aldigi zamanda solemistim ve kan degerlerinde gorundugunu solemisti .
Enfeksyonda olabilir olmayada bilir kistde olabilir olmayada bilir dedi ben sasirdim net bisi demedi enfeksyon fitili verdi kullan zaten anlarsin baktin adet olmuyosun 31 1 ne kadar kadin doguma git buraya bile kan vermeye gelme bosa dedi daha öncede basima bole bisey gelmisti bu ikinci oluyo ama o zaman enfeksyon deyip fitili verdiklerinde kullandigim an yanma oldu ve evet enfeksyonmus demistim simdi fitili kullandim hic sızı bile olmadi adet gunumu bekliyorum ovulasyona gore ama benim gibi hic aci sizi hissetmeden enfeksyonu olan oldumu ? Fitil yakar normalde ama anlayamadim ? Kistmi acaba ama kanda gozukmezmi ya daha önce kanda gormuslerdi bi cok arkadasiminkini kafam karisti .

Merhaba..Sizinle benzer şeyler yaşıyorum hemen hemen..Bende adet düzensizliği yok..15 gün önce Smear testinde hafif enfeksiyon çıkmıştı zaten..Sarı akıntı vardi..Birde ekstradan adetten 5 gün yada 6 gün önce azar azar ped doldurmayacak kadar Kahverengi leke...2 tane doktora gittim vajinadan ultrasonla bakıldı..Ama hiçbirşey çıkmadı..Deliricem artik.Sarı akıntı bu ay hiç olmadı fitilden sanirim ama kahverengi akıntı devam ediyor.Artik çare bulamayınca 4 gün soğan kürü uyguladım migdem rahatsızlandı 15 gün boyunca yapamadım.4.günden sonra sağ alt bel , kalça,kasık ağrısı ve bu sağ bacağıma vuruyor aynı zamanda 10 gündür bunu çekiyorum...Hatta ağrıdan sağ kasığımdaki lenf nodu bile şişti hafif oda acıyor.Ultrason ve smear testi problemi bulamayacaksa ne yapmak lazım artik şasirdim.

fitili mantar icin mi kullaniosun gerci fark etmez de bn ilk 1.gun fitil kullandigimda yandi ama nasil yandi gel gor ki 2. 3. ve son gunlerde hic yanmadi.birde pembe akinti gelebulir endkselenme gecici bir durum kendim yasadim ama ozele gt diecm cok pahali yaa bn mecburen gittim bugun daha.devlete gdicm birndahakine ne zaman randevu verirse artk.birde bmde yumurtlamama baktm yinede 15 gun gecikti okdr civanperçemi ictm hiccc orali deildi tarlusalla getirdim zorlaa.ama 2 ay once yasmini birakmistm belkide o etkiledi blmiorm lkullandgn ilaclar varmi etkileyecek seni

Yok cnm taaa en son adetimde mayisda c life kullandim oda 6 7 kasik yani belki o etkilemistir bi öncekinde de onu kullandim die gecikti ama 47.gun adet olmustum yumurtlamadan 15.gundu bu sefer cok surdu hala adet yok ve bnde bi kere fitili kullandim yanma olmustu bu sefer hic bisey hissetmedim yani bnce bende enfeksyon yok . Insan kndini bilir hala sag kasigim agrio sag gogusumun ucu hassas adet olcak gibi gelio ama degil gibide anlamadimki .s

bende bu ay oyle oldum tarlusal lullandm oyle geldi birsey cikmadi doktora gttm

bende bu ay oyle oldum tarlusal lullandm oyle geldi birsey cikmadi doktora gttm
Gec yumurtlama iste sansimiza oyuzden ilac kullanmak istemedim acikcasi ve fitili gebelerde kullaniyomus oyuzden kullaniyorum umarim bosa cikmaz bu ay

Merhaba bende benzer seyleri yasiyorum birde bacak agrisi eklenijce internette cok kotu seyler yazıyor iyice paranoyak oldum sizin sorununuz neden dolayıymış birde sanirim sizde benim gibi gecikmeli de olsa hpv oldugunuzu ogrebmissiniz bende test yaptirdim kesin var da tipi ne bilmiyorum sonucu bekliyorum kendime koydugum teshislerden artik uyku uyuyamaz oldum

Merhaba geçmiş olsun sizede...Bu mesajdan baya zaman geçti tabi ama Leep yaptirdiktan sonra adetten 6 gün önce gelen ve 1 senedir süren kahverengi akintı devam ediyor o bitmedi ne hikmetse..Daha kaç kere doktora gidicem bu sebeple bilemiyorum.Hepsi normal olduğunu söyledi.Sarı akintı geçti sayılır.Çok az oluyor.Bacak ağrisi olunca genelde çikolata kisti akla geliyor bende olabileceğini düşünmüştüm. girdiğim vajinal ultrasonlar sonucu onun da olmadiği kesinlesti..Sonra MR çekildi belimde 2 tane fıtık olduğu ortaya çıktı.Yani bacak ağrım bel fıtiğindan dolayımiş..Sizde endişelenmeyin HPV rahime olağanüstü zarar vermedikçe ağrı yapmaz..Yani o bacak ağriniz kist yada bilmediginiz bel fitiğindan olabilir.Sizinde bacak ağrisi ve hpv'yi ögrenmeniz benim gibi üst üste olduysa endişelenmeniz çok normal bende korkmuştum..Hiç Vajinal ultrason çekildiniz mi ?

Eevt ayni anda oldu be yazikki o kdr ustte ustte yasandim ki bazi seyleri iyice suphelendim ben gecen hafta girdim ultrasona dr bisi yok dedi kist vs adina ... sadece sari akinti var ve tam gececek gibi olup basa dönüyor ona enfeksiyon dedi dr ama kultir aldi en son onun sonucunu bekliyorum bakalim ne cikicak... tsk ederim cvbiniz icin ben epeydir cinsellik yasamiyorim vucudum yenmis bile olabilir yakin zamanda test yaotircam hpv icin ama akinti bacak agrisi bilmem ne ustt ustte gelince iyice kendime teshis koyup hayati zehir ettim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…