Merhabalar, ben çarş günü doktora gittim 21 mm yumurtam varmış solda. Sağdaki de 17 mm. Neyse biz gebelik çalışmalarına başladık. Çarş ve cuma yaptık. Cuma günü benim yumurtlama akıntım ve kasık ağrım başladı. Akıntım şu an geçti ama ağrı devam ediyor. Cuma günü ara ara oluyordu, dünden beri sürekli bir ağrı var. Bir de bugün ilişki esnasında da dolgunluk rahatsızlık hissi de oldu. Sizce neden olmuştur?? Daha önce başına gelen var mı??
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kasık ağrım normal mi?
- Konu Sahibi arash
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebe belirtisi hamile kasık agrisi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Bunlar normal seyler. Kafaya takip stres yapmayın. Sakince gecikmeyi bekleyin. Insallah hamilelik haberi alirsiniz. Gecikmeden gidip kan vermeyin. Hamilelik oyle kolayca hızlıca oluşmuyor. Spermin yumurtaya ulasmasi 24 saati buluyor. Bölünmeler 5 günü buluyor, rahme tutunma süreci 3 4 günü buluyor. Erkenden test yapmayin, negatif gormek de strese sokar.
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Gebelik olusurken de boyle agrilar kasilmalar olur. Her sey normal. Stres yapmayin. Biz ne kadar çabalasak da, bütün şartlar yerine getirilse de olmuyorsa olmuyor. Hamile kalabilmenin bizim kontrolümüzde olmadığının farkina vardığınız az rahatlayacaksiniz.Cevabınız için teşekkür ederim biliyorum erkenden olmaz ama ben biraz evhamlıyım, acaba birşeyler yolunda gitmiyor mu diye düşünüyorum daha çok doktor kontrolünde herşey yolundaydı halbuki şimdi niye böyle oldu
Merhaba son durumunuz nedirAllah razı olsun sizden Ağrım da kesildi bugün, umarım herşey yolunda gider
Merhaba, bat’ıma 5-6 gün var. Kasık ağrım hep oluyor, tamamen geçmedi. Arada batma şeklinde de oluyor. Umutluyum inşallah pozitif sonucu alırımMerhaba son durumunuz nedir
Yarın kan vereceğim dayanamıyorum
Benimde kasık ağrım var. Belime vuruyor ağrısı. Ama daha bata çok var. Yumurtlamadan beri ağrım var 1 hafta oldu yumurtlama olalıMerhaba, bat’ıma 5-6 gün var. Kasık ağrım hep oluyor, tamamen geçmedi. Arada batma şeklinde de oluyor. Umutluyum inşallah pozitif sonucu alırım
Benim de aynı şekilde tam olarak. Evet belim de ağrıyor. Adetlerim düzenli olur benim, daha önce hiç böyle devamlı ağrı yaşamadığım için umutlanıyorum. Hayırlısı bakalım. Sizin de inşallah gönlünüze göre olsunBenimde kasık ağrım var. Belime vuruyor ağrısı. Ama daha bata çok var. Yumurtlamadan beri ağrım var 1 hafta oldu yumurtlama olalı
İnşallah acaba üşüttüm mü diyorum ama bilemedimBenim de aynı şekilde tam olarak. Evet belim de ağrıyor. Adetlerim düzenli olur benim, daha önce hiç böyle devamlı ağrı yaşamadığım için umutlanıyorum. Hayırlısı bakalım. Sizin de inşallah gönlünüze göre olsun
Üşütmüş olsak ya geçerdi ya da daha kötü olup başka yerlerimizde birşey çıkardı ishal ya da idrar yolu enf gibi.İnşallah acaba üşüttüm mü diyorum ama bilemedim
Hayırlısıyla inşallah. Test yapacak mısınızÜşütmüş olsak ya geçerdi ya da daha kötü olup başka yerlerimizde birşey çıkardı ishal ya da idrar yolu enf gibi.
Yarın sabah kan vereceğim. Testlere güvenmiyorumHayırlısıyla inşallah. Test yapacak mısınız
Hayırlı olsun inşallahYarın sabah kan vereceğim. Testlere güvenmiyorum
İnşallahHayırlı olsun inşallah
Merhaba ne yaptınızYarın sabah kan vereceğim. Testlere güvenmiyorum
Negatif geldi testim
Merhaba ne yaptınız
Sonuç aldınızmı
Hayırlısı olsun. Neden ağrıyormuş kaşıklarınız peki geçti mi ağrıNegatif geldi testim
- 5 Eylül 2021
- 1.322
- 631
- 73
İnşallah olur canım.peki göğsünde değişilikler oldumu Bat tarihin Ocak kaçtaMerhaba, bat’ıma 5-6 gün var. Kasık ağrım hep oluyor, tamamen geçmedi. Arada batma şeklinde de oluyor. Umutluyum inşallah pozitif sonucu alırım