• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kasık ağrım :( lutfen yardimm

yapayalniz1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
3.780
6.379
158
35
Kizlar ara ara siddetlenen sol kasik agrim var evde yalnizim esim iste ne yapicam bilemedim uzanincada agriyor hep agriyor :( neden olabilir fikri olan var mi ?

Simdi oturdugum yerden kalkinca bas donmemde oldu bugun oruc tuttum onunla alaka bisey olabilir mi anlam veremedim

Biz nerden bilebiliriz ne olduğunu doktormuyuz? Belki tansiyonunuz düştü,belki beyin kanaması riskiniz var..Burdan bunu sormak ne kadar mantıklı sizce ya? Yani kim size doğru bir bilgi verebilir?

Kizlar ara ara siddetlenen sol kasik agrim var evde yalnizim esim iste ne yapicam bilemedim uzanincada agriyor hep agriyor :KK43: neden olabilir fikri olan var mi ?
Ilk kez bugün mü ağrıdı yoksa daha önceden de varmıydı,aslında kasık ağrısının bir çok nedeni var doktora gitseniz daha iyi olur,miyom,kist,fıtık,idrar yıllarında kum yada taş olması,apandisit,idrar yolu enfeksiyonu gibi hastalıklar ağrıya sebep olabilir.

belki sistit, belki apandisit, belkide daha önemli bir şey doktora gitseniz acile?

Sizce bizim ssöylediğimiz şeyler ne kadar yararlı olur? Üşütme desek, sıcak su koy geçer desek apandist çıksa zehirlenseniz falan ne olacak? Bu arada apandist sağda olur ama her şey olabilir. Ciddiye alın.

Yarın gündüz bir Dr a görün canım aksatma herşey olabilir kasıklarda ağrı baş dönmesi hamilelik te olabiliyor herşey olabilir üşütmüş de olabilirsin

Böbrek taşı olabilir. Apandist dediğiniz gibi sağda olur. Dış gebelik de olabilir.

Doktordan randevu alip gidin. Boyle konularda bizlere atip tutturmaniz faydasiz. Biz ne bilelim? Belki yumurtalik kisti, belki fitik agrisi filan. Herkes ne sallarsa onu mu teshis koyacaksiniz kendinize? Buralarda boyle seylerle ilgili soru sorulmasini anlamiyorum.

Gebelik yada idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Yumurtalıklarını üşütmüş de olabilirsin. Doktora git bir an önce, bizim buradan koyacağımız teşhislerle olmaz.

Nasil bi agri? Ne zaman basladi ? Siddetle mi? Surekli agrimi? Yoksa aniden gidip aniden mi geliyor? Ne zamandir suruyor?

Burdan cok yardimci olamayiz esinizi uyandirin ve acile gidin. .
ihmal etmeyin acile gidin
Gecmis olsun

Yorum yapan arkadaslara ozelliklede kirici olmayanlara tesekkur ederim bende biliyorum buradan kesin bir tehsis olmayacagini ama dedigim gibi esim iste evde yalnizim. Sadece paylasmak istedim neyse tesekkurler tekrardan

Ambulans arasaniz? Yada tek gidebilicek durumdaysaniz taksiyle gitseniz acile?

Bende Tipciyim fakat burdan yazarak yardimci olunamaz. .. muayene edilmesi gerek .. arkadaslarda terslemek icin degil sizi dusundukleri icin oyle cevap verdiler..

Back