Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım geçen ay aynı agrılar bendede oldu bu belirtilerin hamilelik belirtisi oldugunuda ögrendim ama hamile falan degilim bazen yumurtlama günlerinde kasık agrısı yapabiliyormuş bu ay çok şükür kasık agrısı olmadı eger bu ayda olursa dr gidicem istersen bi dr git en saglıklı cevabi ögrenirsin gidersen benide bilgilendirirmisin.
böle ağrıları olan var sa bana yazarsa bilinçlendirirse sevinirim.adetime 5 gun var ve 1 hafta önce başladı bu ağrılar hiç öle olmuyodum lütfen yazın bişeyler :çok üzgünüm:
bakalım adet olcam mı ona göre giderim artık doktora ya akıntıda başladı bide az az bulantı var canım
kızlar lütfen yardım yazarsanız cok sevınırım ocak 7 de hamıle oldugumu ogrendım ve ocagın 8 zınde dusuk yaptımdoktor sorun olmaz dedıgı ıçın korunmadık bu arada kurtaj olmadım adetım subatın 3 cunde ama suan belım cok fena agrıyor ıkı uc gundurde tualete sık cıkıyorum sankı adet görecekmısım gıbı bı durum var sızlerdede böle olanlar varsa lutfen yazın
kızlar lütfen yardım yazarsanız cok sevınırım ocak 7 de hamıle oldugumu ogrendım ve ocagın 8 zınde dusuk yaptımdoktor sorun olmaz dedıgı ıçın korunmadık bu arada kurtaj olmadım adetım subatın 3 cunde ama suan belım cok fena agrıyor ıkı uc gundurde tualete sık cıkıyorum sankı adet görecekmısım gıbı bı durum var sızlerdede böle olanlar varsa lutfen yazın
canım seni ümitlendirmek istemem ama bende hamileyken tam 1 hafta önce bu belirtiler başlamıştı.. kasık ağrısı, kramplar...sanki gazım varmışta onun ağrısı oluyomuş gibi de karnıma sancılar giriyordu, adet belirtilerin hepsini yaşamıştım resmen.. göğüsler ve akıntı adete daha yakın başlamıştı ve hamile olduğumu öğrenmiştim (ama maalesef 2 aylıkken kaybettim)
şimdi tekrar aynı şeyleri yaşıyorum ve adetime 1 hafta var, kasık ağrısı ve kramplar mevcut.. göğüsler aynı duruyo.. ümitlenmek istemiyorum ama bir yandan da acaba mı diyorum??..
tatlım allah hakkımızda hayırlısını versin ve inşşşşşşşşşş hamilesindir kaydirigubbakcemile2
MALESEF BUGUN ADET OLDUM :çok üzgünüm: