kasık ağrılarım var belimde de var göğslerimde şiş yumurtalıklarımda da sancı var

t_u_b_a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
14
0
37
böle ağrıları olan var sa bana yazarsa bilinçlendirirse sevinirim.adetime 5 gun var ve 1 hafta önce başladı bu ağrılar hiç öle olmuyodum lütfen yazın bişeyler :çok üzgünüm:

bu belirtiler genelde hamilelik belirtileridir.eger korunmuyorsaniz kanda hamilellik hormonuna baktirin...

canım geçen ay aynı agrılar bendede oldu bu belirtilerin hamilelik belirtisi oldugunuda ögrendim ama hamile falan degilim bazen yumurtlama günlerinde kasık agrısı yapabiliyormuş bu ay çok şükür kasık agrısı olmadı eger bu ayda olursa dr gidicem istersen bi dr git en saglıklı cevabi ögrenirsin gidersen benide bilgilendirirmisin.

canım geçen ay aynı agrılar bendede oldu bu belirtilerin hamilelik belirtisi oldugunuda ögrendim ama hamile falan degilim bazen yumurtlama günlerinde kasık agrısı yapabiliyormuş bu ay çok şükür kasık agrısı olmadı eger bu ayda olursa dr gidicem istersen bi dr git en saglıklı cevabi ögrenirsin gidersen benide bilgilendirirmisin.

bakalım adet olcam mı ona göre giderim artık doktora ya akıntıda başladı bide az az bulantı var canım :KK43:

hamile olma ihtimali cok yüksek bütün belirtiler onu gösterio.. bence yarin kan testi yaptir..eger degilsen de ona göre dokora gider tedbirini alirsin

böle ağrıları olan var sa bana yazarsa bilinçlendirirse sevinirim.adetime 5 gun var ve 1 hafta önce başladı bu ağrılar hiç öle olmuyodum lütfen yazın bişeyler :çok üzgünüm:

canım seni ümitlendirmek istemem ama bende hamileyken tam 1 hafta önce bu belirtiler başlamıştı.. kasık ağrısı, kramplar...sanki gazım varmışta onun ağrısı oluyomuş gibi de karnıma sancılar giriyordu, adet belirtilerin hepsini yaşamıştım resmen.. göğüsler ve akıntı adete daha yakın başlamıştı ve hamile olduğumu öğrenmiştim (ama maalesef 2 aylıkken kaybettim)
şimdi tekrar aynı şeyleri yaşıyorum ve adetime 1 hafta var, kasık ağrısı ve kramplar mevcut.. göğüsler aynı duruyo.. ümitlenmek istemiyorum ama bir yandan da acaba mı diyorum??..
tatlım allah hakkımızda hayırlısını versin ve inşşşşşşşşşş hamilesindir kaydirigubbakcemile2

bakalım adet olcam mı ona göre giderim artık doktora ya akıntıda başladı bide az az bulantı var canım :KK43:

adetin geçtikten sonra test yap varsa cıkar zaten yada hemen kan testi yaptır onda hemen çıkıyormuş inşallah hamilesindir canım bizde 4 aydır korunmuyoruz geçen ayda aynı belirtiler vardı mide bulantısıda olmuştu ama çok istedigimden kendi kendime yaptım heralde bu ay artık kendimi dinlemiyorum istersen bi kan testi yaptır hemen ögren bak bende çok merak ettim şimdi inşallah :Saruboceq: vardır varsa çok sevinirim :dance: allah herkeze nasip etsina.s.

kızlar lütfen yardım yazarsanız cok sevınırım ocak 7 de hamıle oldugumu ogrendım ve ocagın 8 zınde dusuk yaptımdoktor sorun olmaz dedıgı ıçın korunmadık bu arada kurtaj olmadım adetım subatın 3 cunde ama suan belım cok fena agrıyor ıkı uc gundurde tualete sık cıkıyorum sankı adet görecekmısım gıbı bı durum var sızlerdede böle olanlar varsa lutfen yazın

kızlar lütfen yardım yazarsanız cok sevınırım ocak 7 de hamıle oldugumu ogrendım ve ocagın 8 zınde dusuk yaptımdoktor sorun olmaz dedıgı ıçın korunmadık bu arada kurtaj olmadım adetım subatın 3 cunde ama suan belım cok fena agrıyor ıkı uc gundurde tualete sık cıkıyorum sankı adet görecekmısım gıbı bı durum var sızlerdede böle olanlar varsa lutfen yazın

kızlar kımse yokmu lütfen
:1shok:

canım bunlar bana çok tanıdık geldi hatta yataga bile düşmüştüm 3 gün sonrasında da hamile olduğumu öğrendim.göğüslerim çok sızlar belim ve kasıklarım hastalancak g,b, ağrırdı.bebek istiyorsanız hayırlısı olsun derim.bence bi test yaptırın derim varsada bizeede yazın lütfenn

canım öncelikle geçmiş olsun.adetin 3ündeymiş aslında pekde bişey kalmamış.hamilelik gibi bişey bekliyor musun.genelde adet olmak birlikte hamilelik belirtileride bu sekilde oluyorda sık idrara cıkıyorsun yada hastalanacaksan oluyor yada üşütmüşsen.ama ben hiç bel ağrısı cekmem tek hamile kaldığımda cok cektimm haberimde yoktu hamile olduğumdan

Ben 3 haftalık hamileyim canım seninkine benzer şikayetlerimm vardı adetim yaklaşmıştı o yüzden sandım ama daha dün öğredim 3 haftalık misafirim varmış :)

canım seni ümitlendirmek istemem ama bende hamileyken tam 1 hafta önce bu belirtiler başlamıştı.. kasık ağrısı, kramplar...sanki gazım varmışta onun ağrısı oluyomuş gibi de karnıma sancılar giriyordu, adet belirtilerin hepsini yaşamıştım resmen.. göğüsler ve akıntı adete daha yakın başlamıştı ve hamile olduğumu öğrenmiştim (ama maalesef 2 aylıkken kaybettim)
şimdi tekrar aynı şeyleri yaşıyorum ve adetime 1 hafta var, kasık ağrısı ve kramplar mevcut.. göğüsler aynı duruyo.. ümitlenmek istemiyorum ama bir yandan da acaba mı diyorum??..
tatlım allah hakkımızda hayırlısını versin ve inşşşşşşşşşş hamilesindir kaydirigubbakcemile2

MALESEF BUGUN ADET OLDUM :KK43::KK43::KK43::çok üzgünüm:

MALESEF BUGUN ADET OLDUM :KK43::KK43::KK43::çok üzgünüm:

canım yaa üzülme allah hayırlı zamanda saglıklı bebişler:emir_bebek: nasip etsin biliyorum insan hayal kırıklıgına ugruyor ben her ay bu hayal kırıklıgını yaşıyorum ama kendimi bu şekilde teselli ediyorum

X