bunları ben de denyeceğim tşekkür ederim :) ancak doktorum yine de ilaç tedavisi verdi bana da krem hap ve fitil umarım bi faydası olur :/Aynı sebeple doktora gittiğimde herşeyin normal olduğunu söyledi.Ama ağrılar var ne yapacağım dediğimde basit ağrı kesici kullan demişti.Bende ağrı kesici kat kat çorap ve de sıcak su torbası ancak o şekilde geçiyor.Ilık duşta iyi geliyor ama nasıl etkiler sizi bilemem.
ama benımkisi adetimden birkaç gün önce ya da adetim sırasında değil bittikten sonra da devam ediyor yani sürekli devam eden ağrılar maalesefBunlar cok normal.Benim adetim baslamadan bir hafta önce falan baslıyor adet boyunca da devam ediyor.Adet esnasında ki karın agrısı cok cok cok siddetli olmadıgı sürece zarar gelmez.Bir ay olmadıgımı hatırlıyorum yani 1 ay gecikmisti.Ondan sonra ki adetimde o kadar karın agrısı yasamıstım ki her gören yüzün bembeyaz diyordu ayakta duramıyordum resmen hasta gibiydim.Hatta bi üsüyordum bi terliyordum resmen hasta etmisti beni o 1 ay gecikmeden sonra ki adetim.Ki normalde de cok agrılı gecer.Gündelik hayatıma normal devam edemeyecek kadar
Bittikten ne kadar sonra acaba?a
ama benımkisi adetimden birkaç gün önce ya da adetim sırasında değil bittikten sonra da devam ediyor yani sürekli devam eden ağrılar maalesef
sürekli yani bittikten sonra 3 5 gün değil sürekli olan bi ağrııBittikten ne kadar sonra acaba?
ugrasmadan jinekologa gitmenizi öneriyorumsürekli yani bittikten sonra 3 5 gün değil sürekli olan bi ağrıı
gittim zaten hiçbir şey çıkmadı. kan testim de idrarımda kültürümde ultrasında hiçbir şey çıkmadı her şeyim normalugrasmadan jinekologa gitmenizi öneriyorum
Yumurtlama ile ilgi bir durum olabilir mi sence? Doktoruna sor istersen...merhaba arkadaşlar. 15.02.2015 tarihinde olacağım adetten 3 gün önce geciktirici kullandım ancak sadece 1 gün kullandım ve bıraktım. Daha sonra 16.02.2015de adet oldum. Adetimin ilk 2 günü ağrılı geçer daha sonra ağrım olmaz. Ancak bu adetimden sonra kasıklarımda sürekli bir ağrı vardı. Doktora gittim ultrasonda baktılar kist vs çıkmadı. İdrarım kan sonuçlarım temiz çıktı. Vajinasan kültür aldı o da temiz. Geciktirici etkilidir denip adet olmam beklendi adet oldum ilk 2 gün ağrıdan sonra ağrım 4-5 gün ağrım yoktu ancak daha sonra yine ara ara ağrılarım olmaya devam ediyor. üşüdüğüm zamanlarda daha şiddetli oluyor.
tam ağrı geçti diyorum birkaç gün geçiyor sonra hafiften yine başlıyor. Trkrar doktora gitmek de istemiyorum. Ne yapabilirim (