Kasık ağrıları

qzhr

Ya Afüv
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
116
merhaba kızlar;
geçenlerde sol kasımda feci bir ağrı oldu. belimi bükerek yürüyordum. neyse eve gittim sıcak bişiler içtim ve karnımı ısttım. kısa bir süre sonra geçti. geçti diyerekten doktora gitme luzumü bulmadım. sizdede bu tür sancı ve ağrılar oluyormu, yada bu ağrılar neden olabilr. fikir verirseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.

merhaba kızlar;
geçenlerde sol kasımda feci bir ağrı oldu. belimi bükerek yürüyordum. neyse eve gittim sıcak bişiler içtim ve karnımı ısttım. kısa bir süre sonra geçti. geçti diyerekten doktora gitme luzumü bulmadım. sizdede bu tür sancı ve ağrılar oluyormu, yada bu ağrılar neden olabilr. fikir verirseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.

muhtemelen yumurtalıgında prblem olmustur ve muhtemelen üşütmüşşündür ondan agrı yapmıstır ama sıcak uygulama her agrıya ıyı gelmez bılesın daha önce yumurtalıkta kıstın falan varmıydı

bende üsüttüğüm zaman aynen böle olurdu artık dikkat ediyorum çok kötü bir ağrıdır bilirim

Aynı ağrı bende de olmuştu iki yıl önce, birşey bulunmamıştı, gaz sancısı üzerinde durulmuştu.

Sık tekrarlamaya başlarda doktora gitmeyi ihmal etmeyin.

Geçmiş olsun.

muhtemelen yumurtalıgında prblem olmustur ve muhtemelen üşütmüşşündür ondan agrı yapmıstır ama sıcak uygulama her agrıya ıyı gelmez bılesın daha önce yumurtalıkta kıstın falan varmıydı

aslında doğruyu sölemek gerekirse ben doktorlardan ve hastaneden çokkkk korkuyorum. her adet görmüş bayanda kist olduğunu duymuştum. benm bekarkende bu tür ağrılarım oluyordu geçiyor die gitmiyordum tam bir sene sonra yine bu ağrı geldi çattı. aslında bir kadın doğuma gitmemde fayda var ama işte korkumu yenemiyorum. hastaneye gittim gitmedim değil her gittimde ürpererek korkarak. bunu nasıl yeneceğmi bilmiyorum doğum yapmaya nasıl gidicem onuda bilmiyorum.

Back