Kasik ağrıları

YoncaOguz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2020
21
5
1
26
Selamun aleykum kızlar ben 6 gün önce doktora gittim ve yumurtaliklarim baya büyüdüğünü ve ikisinin çatladığını söyledi bana çatlama iğnesi verdi. 2 gün önce çok şiddetli kasik agrisi çektim.acaba kistmi var-dır diye şüphe ettim doktoruma gittim bugün kistinolmadığını söyledi adetimede 13 gün var sizce kızlar bu yumurta döllenmesi belirtileri olabilirmi şimdiden çok teşekkür ederim

Çatlatma iğnesi vurulduktan itibaren 14. Gün adet olcan olmazsan bebiş var çatlatma iğnesinin kacın cı günü

Çatlatma iğnesi vurulduktan itibaren 14. Gün adet olcan olmazsan bebiş var çatlatma iğnesinin kacın cı günü
Merhaba doğru söylüyorsun bende 17 Eylül de vurulmuştum tam 14. Gün adet oldum malesef ilk denememdi olmadı inşallah sen olumlu sonuç alırsın canım

İğnenin etkisi o hcg hormobu olduğu için gebelik belirtileride yaşatıyor malesef ben bu yüzden çok umutlanmıştım

Merhaba doğru söylüyorsun bende 17 Eylül de vurulmuştum tam 14. Gün adet oldum malesef ilk denememdi olmadı inşallah sen olumlu sonuç alırsın canım
Bn yaptırdıgımda 18 gün test yapmıştım yaptırdıktan sonra elazığ 24 ocak depremi oldu deprem yüzünden unutmuştum pozitif gördüm ama fidüşük yaptım dış gebelik tanısı ile bu ay adet olursam tekrar çatlatma tedavisi olcam

Çok çok üzüldüm umarım en kısa zamanda dileğiniz gerçke olur

Sana ikinci çatlatma yapılacak mı senin ikinci çocuk olck sanırım
Allah nasip ederse ikinci çocuk için uğraşıyoruz bir oğlum oldu fakat 1,5 yaşımdayken 19 şubatta kaybettim oğlumu.. Allah nasip ederse ikinciyi istiyoruz hiç korunmadık

Rabbim cennetinde seni bekleyecek meleğini acı çektirmeden yanına almış en emin yerde seni babasını kardeşlerini bekliyor olacak rabbim sabrını artırsın
Allah söyletti galiba inşallah kardeşleri olurda yavrumuza kavuşana kadar kucağımoz boş kalmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…