kashe diye bir halı markası duydunuzmu

_sekerpare_

Nirvana
Pro Üye
25 Mart 2010
4.027
3.961
773
50
Ankara
arkadaşlar kashe diye bir halı markası duydunuzmu kullanan var mı aranızda yardımcı olurmusunuz görünüşü çok hoş ama emin olamıyorum koyunlu bayisinde gördüm bilen varsa yanıtlarsanız sevinirim.

ben de koyunlu bayisinde görü beğendim bi modelini ama emin olamadım..bilen birine de rastlamadım..aldınızmı siz

ben cesaret edemedim ve royalden aldım natura serisi çokta memnunum tavsiye ederim

royalin renk desen olarak olarak çok güzel yeni halıları war ama bizim royalden kötü bi tecrübemiz olduğu için güwenip de alamıyorum..bide ben koridor için kesme yolluk arıyorum ki o da her markada olmuyo malesef..güle güle kullanın..

royalin renk desen olarak olarak çok güzel yeni halıları war ama bizim royalden kötü bi tecrübemiz olduğu için güwenip de alamıyorum..bide ben koridor için kesme yolluk arıyorum ki o da her markada olmuyo malesef..güle güle kullanın..

koridor için ölçülerin çok sıra dışı değilse eko halının caprice serisine bak derim.Bende koridorum için aylardır güzel bir halı bakıyordum bu markadan aldım.İnce kilim gibi şimdilik çok memnunum.süpürmesi kolay silinebilir.çocuklar duymasında salonda girişte ve yemek masasının altında bu serinin halıları kullanılmış.netten bir bak istersen

Back
X