Kaset testte çok silik çizgi

leydii69

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
251
73
Arkadaşlar az önce test yaptım Laboquick marka kaset test geçen ay da okadar test yaptım ilk 10 dakikada hiç çizgi çıkarmadı ama şuan yaptığım da çok dikkatli bakınca gözle görülür bi çizgi var resimle oynayınca da belli oluyor 17-18 Kasım yumurtlama günümdü bat 3-4 Aralık . Kaset testte yanılma payi var mıdır acaba ? Çizgiyi şuan net şekilde görebiliyorum ışık tutunca ama resimde bu kadar oldu

Eklentiler

• IMG_4482.jpeg
    IMG_4482.jpeg
    235,6 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_4484.jpeg
    IMG_4484.jpeg
    102,8 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleme:
Arkadaşlar az önce test yaptım Laboquick marka kaset test geçen ay da okadar test yaptım ilk 10 dakikada hiç çizgi çıkarmadı ama şuan yaptığım da çok dikkatli bakınca gözle görülür bi çizgi var resimle oynayınca da belli oluyor 17-18 Kasım yumurtlama günümdü bat 3-4 Aralık . Kaset testte yanılma payi var mıdır acaba ?
Canım bu marka yalancı pozitif çıkarmıyor, ben de aynı firmanın ürettiği Surelab ile çok çok silik öğrenmiştim. Kan versen çıkar :) Belirtin var mı regl sancısı gibi?

Canım bu marka yalancı pozitif çıkarmıyor, ben de aynı firmanın ürettiği Surelab ile çok çok silik öğrenmiştim. Kan versen çıkar :) Belirtin var mı regl sancısı gibi?
Hayır sayabileceğim bi belirti yok zaten her adet öncesi kaç gün önceden göğüs hassasiyetim olurdu öyle yani hamileliğe bağlamadım açıkçası ☺️

Testi gördüm şimdi, evet pozitif :nazar:
Ayy ne bileyim çok umutlanıp heyecan da yapmak istemiyorum🥹 bir iki ay öncesine kadarda bi tane kaset testte sonradan çizgi birde erken gebelik testinde hemen çıkan silik çizgi ile kan verdim negatifti o yüzden heyecan yapmak istemiyorum sanırım

Arkadaşlar az önce test yaptım Laboquick marka kaset test geçen ay da okadar test yaptım ilk 10 dakikada hiç çizgi çıkarmadı ama şuan yaptığım da çok dikkatli bakınca gözle görülür bi çizgi var resimle oynayınca da belli oluyor 17-18 Kasım yumurtlama günümdü bat 3-4 Aralık . Kaset testte yanılma payi var mıdır acaba ? Çizgiyi şuan net şekilde görebiliyorum ışık tutunca ama resimde bu kadar oldu
Elinizde test varsa akşam sıkışık idrar ile tekrar test yapın varsa zaten az da olsa koyulaşma olacaktır

Dayanabiliceksen bekle ama kan da çıkar zaten,bir de prodoctor erken gebelik testi var onda bat a 5-6 gün kala çıkıyor ben onunla öğrenmiştim
Burada bulabileceğimi sanmıyorum o testi artımed days doktor satılıyor çoğunlukla onlara da güven olmuyor 🥲

Ayy ne bileyim çok umutlanıp heyecan da yapmak istemiyorum🥹 bir iki ay öncesine kadarda bi tane kaset testte sonradan çizgi birde erken gebelik testinde hemen çıkan silik çizgi ile kan verdim negatifti o yüzden heyecan yapmak istemiyorum sanırım
Ben bu markaya güveniyorum, burada kime hamilesin yazdıysam da hamile çıktı :) hadi hayırlısı.

kızlar alttaki testi de az önce yaptım 🥹

Eklentiler

• IMG_4497.jpeg
    IMG_4497.jpeg
    135,5 KB · Görüntüleme: 79
X