• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaset testime bakabilir misiniz

Hgergy

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2024
123
22
13
Kızlar dikkatli bakınca görüyorum ama fotoğrafta da belli olmuyor sanki. Bakmaktan şasi olacagim. Yok mudur sizce bi bakın :(

Eklentiler

• IMG_20250116_091956.jpg
    IMG_20250116_091956.jpg
    146,5 KB · Görüntüleme: 25
Gerçekten mi ya :(( ben bir gölge görüyorum ama
Daha öncesi böyle silik görüntüyle çok kez karşılaşıp kan verdiğimde sonucun hüsran olduğuna şahit oldum defalarca o yüzden açıkçası gördüğümü söyledim ama şüpheniz varsa tabi mutlaka bi kan testi verin umarım hamilesinizdir umarım ben yanılmışımdır :)

Daha öncesi böyle silik görüntüyle çok kez karşılaşıp kan verdiğimde sonucun hüsran olduğuna şahit oldum defalarca o yüzden açıkçası gördüğümü söyledim ama şüpheniz varsa tabi mutlaka bi kan testi verin umarım hamilesinizdir umarım ben yanılmışımdır :)
Haklısınız elbette. Keskinliği olmayan bişey
Testi Instagram'da bir gebenin günlüğü sayfasından aldım iyi bir test normalde. Ovulasyon testi yaptım o da tam anlamıyla olmasa da koyu çıktı normalde adet günü baya silik olurdu.
Ya sadece artık hayal mi görüyorum sizce de bir gölge var mı bana onu soyleyin delircemm🫣😅😅😅

Haklısınız elbette. Keskinliği olmayan bişey
Testi Instagram'da bir gebenin günlüğü sayfasından aldım iyi bir test normalde. Ovulasyon testi yaptım o da tam anlamıyla olmasa da koyu çıktı normalde adet günü baya silik olurdu.
Ya sadece artık hayal mi görüyorum sizce de bir gölge var mı bana onu soyleyin delircemm🫣😅😅😅
Çok az var gibi ama işte geçmiş deneyimlerimden dolayı da böyle boşa umut veriyomuş gibi olmak istemem ama inşallah benim kuruntumdur 😂

Back