Z zemerugac Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2024 68 7 29 3 Aralık 2024 Konu Sahibi zemerugac #1 Kızlar bilenler yazabilir mi lütfen kaset testte 2.cizgi beyaz oluyor sebebi nedir bir çok kere denedim bozuktur diye ama sürekli aynı
Kızlar bilenler yazabilir mi lütfen kaset testte 2.cizgi beyaz oluyor sebebi nedir bir çok kere denedim bozuktur diye ama sürekli aynı
B Biordanbiburdan Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2024 1.430 1.287 3 Aralık 2024 Konu Sahibi zemerugac #2 Negatiftir o halde
V visnemm Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Aralık 2024 7 0 29 3 Aralık 2024 Konu Sahibi zemerugac #3 Bence bı kan testine gidin içiniz rahat eder en azından
M melikeozdemir1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2024 29 9 24 3 Aralık 2024 Konu Sahibi zemerugac #4 Test bozuk olabilir. bende de beyaz çizgi çıkmıştı sonraki gün başka marka test denedim çift çizgi görmüştüm
Test bozuk olabilir. bende de beyaz çizgi çıkmıştı sonraki gün başka marka test denedim çift çizgi görmüştüm
Z zemerugac Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2024 68 7 29 3 Aralık 2024 Konu Sahibi zemerugac #5 melikeozdemir1 .!.: Test bozuk olabilir. bende de beyaz çizgi çıkmıştı sonraki gün başka marka test denedim çift çizgi görmüştüm Genişletmek için tıkla... İlişkiden kaç gün sonra verilmeli kan
melikeozdemir1 .!.: Test bozuk olabilir. bende de beyaz çizgi çıkmıştı sonraki gün başka marka test denedim çift çizgi görmüştüm Genişletmek için tıkla... İlişkiden kaç gün sonra verilmeli kan
M melikeozdemir1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2024 29 9 24 3 Aralık 2024 Konu Sahibi zemerugac #6 zemerugac .!.: İlişkiden kaç gün sonra verilmeli kan Genişletmek için tıkla... Ortalama 10 gün sonra versen kanda gebelik saptanabilir ama idrar testlerinde adet olman gereken tarihlerde belli oluyor genelde
zemerugac .!.: İlişkiden kaç gün sonra verilmeli kan Genişletmek için tıkla... Ortalama 10 gün sonra versen kanda gebelik saptanabilir ama idrar testlerinde adet olman gereken tarihlerde belli oluyor genelde
Z zemerugac Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2024 68 7 29 3 Aralık 2024 Konu Sahibi zemerugac #7 melikeozdemir1 .!.: Ortalama 10 gün sonra versen kanda gebelik saptanabilir ama idrar testlerinde adet olman gereken tarihlerde belli oluyor genelde Genişletmek için tıkla... Bebeğim ben regl oldum ama az az oldum Ekim'de Kasım'da oldum
melikeozdemir1 .!.: Ortalama 10 gün sonra versen kanda gebelik saptanabilir ama idrar testlerinde adet olman gereken tarihlerde belli oluyor genelde Genişletmek için tıkla... Bebeğim ben regl oldum ama az az oldum Ekim'de Kasım'da oldum