- 8 Nisan 2023
- 217
- 35
- 23
-
- Konu Sahibi Elif_kayaa
Sızınce gectımı acba adettınızBende bugün kan verdim yarını bekliyorum testlerin pozitif insalh bende bu pozitifliği görürüm
Yok canim ben ilaç kullanıyorum doktor eğer hamile kalirsan ilacı bırak dedi inşallah hamileyimdir canimSızınce gectımı acba adettınız
Bnde ılac kullanyorm bnde kan verdım ama cıködı sonuclar yenı verdgım ıcın adete kac gun kaldı cnmYok canim ben ilaç kullanıyorum doktor eğer hamile kalirsan ilacı bırak dedi inşallah hamileyimdir canim
9 gün canımBnde ılac kullanyorm bnde kan verdım ama cıködı sonuclar yenı verdgım ıcın adete kac gun kaldı cnm
Test hc yptnmı cnm bnmde yumurtlamanın10 gunu bugun test yptm ama negatf malasf9 gün canım
Bende azonce dayanamayıp test yaptım malesef negatifTest hc yptnmı cnm bnmde yumurtlamanın10 gunu bugun test yptm ama negatf malasfkan verdm cıkcagından degılde işte
Bnm kanda negtf cnm malsfBende azonce dayanamayıp test yaptım malesef negatif
Benim karnimda ağrılar olmaya başladı stresten mi ilaçlardan mi bilemedim ama adet sancısına benziyorTest hc yptnmı cnm bnmde yumurtlamanın10 gunu bugun test yptm ama negatf malasfkan verdm cıkcagından degılde işte
Çıktı mi sonuçlarBnm kanda negtf cnm malsf
Benm ayagım ve belim asırı agryor canım bnde bıde polıkıstık over var ama tumurtlmayı gordum bu ay bn cok sukur bıde bu ay 40 gunde adet oldum ben smdı yumurtöadan sonramı saymam lazım yoksa 40 gndenmıBenim karnimda ağrılar olmaya başladı stresten mi ilaçlardan mi bilemedim ama adet sancısına benziyor
Hmm onu bilmiyorum yaaBenm ayagım ve belim asırı agryor canım bnde bıde polıkıstık over var ama tumurtlmayı gordum bu ay bn cok sukur bıde bu ay 40 gunde adet oldum ben smdı yumurtöadan sonramı saymam lazım yoksa 40 gndenmı
Ne zaman ciktiBnm kanda negtf cnm malsf
Yumurtlamadan sonra say 11 gunSmdi cnm yenı cıktı
Evet cnm bugun 10 gunundeyım ama cıkmadı cıkmazda glıpa bu gunden snradaYumurtlamadan sonra say 11 gun