- 25 Temmuz 2024
- 154
- 24
- 24
- Konu Sahibi tugce sonmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha ne olsun varKizlar sizce varmi regl 2 gun gecikti kaset test bu sekilde
Ya ben regl 6.7 gun once kan verdim cikmadi cesaret edip kan verecem yarinDaha ne olsun var
Gecikmeyi bekledim cunkuDaha ne olsun var
Normalde regl geçince yaptırmak gerekiyor erken yaptırdığıniz için çıkmamış test çıktı ise kanda da cikarYa ben regl 6.7 gun once kan verdim cikmadi cesaret edip kan verecem yarin
Pozitif hayırlı olsunKizlar sizce varmi regl 2 gun gecikti kaset test bu sekilde
Erken gebelik testinde silik cizgi goruyordum kanda cikmiyordu kaset testte de cikmiyordu gecikme olunca kaset testte cikmaya basladiNormalde regl geçince yaptırmak gerekiyor erken yaptırdığıniz için çıkmamış test çıktı ise kanda da cikar
Bozuk denk gelmistir bazen olabiliyor kaset test daha garantili gibi çıkınca çıkıyor az ise cikmiyorErken gebelik testinde silik cizgi goruyordum kanda cikmiyordu kaset testte de cikmiyordu gecikme olunca kaset testte cikmaya basladi
Demi bencedeBozuk denk gelmistir bazen olabiliyor kaset test daha garantili gibi çıkınca çıkıyor az ise cikmiyor
Kanda 0.2 cikti 2 gun gecikti reglBozuk denk gelmistir bazen olabiliyor kaset test daha garantili gibi çıkınca çıkıyor az ise cikmiyor
Kanda 0.2 ciktiPozitif hayırlı olsun
Kaset test ya bozuk yada kuruma çizgisi çıkmış o zaman çünkü 0,2 yi kaset test göstermez kanda normalde 0-5 referans aralıği hamile olmayanlarda da çıkıyor gerçi belli olmaz yinede geç döllenme de olabiliyor o yüzden 10-12 gün geçince test yapın derler doktorlarKanda 0.2 cikti
Hemen cikti cizgi testin bozuk oldugunu dusunmuyorum ama iste nasip belkide dediginiz gibi gec dollenmedirKaset test ya bozuk yada kuruma çizgisi çıkmış o zaman çünkü 0,2 yi kaset test göstermez kanda normalde 0-5 referans aralıği hamile olmayanlarda da çıkıyor gerçi belli olmaz yinede geç döllenme de olabiliyor o yüzden 10-12 gün geçince test yapın derler doktorlar