Kasaba Atv

bende atv yine yaptı yapacağını kaldırdı caanım diziyi dedim.
bitmesin ya bende çok sevdim bu diziyi.

ayyy yok yok kaldırmamışlar ama ara ara duruyorlar ya gitti caaanım dizi diye bende çok üzülüyorum..bilmiyorumkismile
şimdilik perşembe akşamları parmaklıklar ardındanın ardından devam edecek...:sm_cool:

Evet biz de izliyoruz ailecek.Dedim bu dizi tutmadı kaldırdılar ama öyle değilmiş.Bu akşam yeni bölümünün olmasına sevindimsempatiksalakcinni

Show tv‘ye transfer oldu. peki neden mi? Atv'nin Asis yapıma Kasaba dizisinin gününün değiştiğini haber vermemiş. Daha doğrusu Canım Ailem dizisini Çarşamba’ya aldıkları konunda bilgi vermemiş. Bu durumda dizilerini harcamak istemeyen Asis Yapım’da dizisini çekmiş ve Showa taşımış. Şimdi gözler Gönülçelen dizisinde… Bu son durumdan sonra Asis ve Atv arasında bir sorun sürer mi bilinmez. Ama Asis Yapım‘ın iddialı dizisi Gönülçelen bu son durumlardan sonra Show Tv’ye taşınabilir.
KASABA dizisi bundan böyle perşembe günleri Saat 22.20′de Show tv‘de…

Alıntıdır...

Son düzenleme:
Mümtazın eski karısı da çıktı geldi hadi bakalım...bilmiyorumkismile
Bide bu mümtazın karısı rolündeki kadının adını bilmiyorum ama zavallıcık hep istenmeyen kadını oynuyor dizilerde..:umursamaz:
son ağa ve yemin dizilerinde oynamıştı..

internette okudum dizi 2 hafta sonra final yapıcakmış. gerçi hiç izlemedim ama bu dizide reyting canavarına yenilen diziler arasında yerini aıcak yakında...

sanmam dizi show tv yede geçecek dendi hala devam ediyor..
bence çok seyredilen diziler arasında... sadece kk hanımları başka dizileri tercih ediyor...kaydirigubbakcemile3

Aynen canım, ya bu hatunda hep böyle yaralıyı oynuyor :1ninca:kaydirigubbakcemile3

internette okudum dizi 2 hafta sonra final yapıcakmış. gerçi hiç izlemedim ama bu dizide reyting canavarına yenilen diziler arasında yerini aıcak yakında...

Ya sakın bitmesin ben çok seviyorum bu diziyi. :gitme:lmaz: İnş bitmezzzz.:lepi:

Arkadaşlar kasabanın çekimleri sona ermiş malesef sırf reyting kaygısı yüzünden bu kaliteli dizimizide biterecekler. Eğer tamamen noktalanmasını istemiyorsanız atvnin sayfasından şikayet mesajı atabilirsiniz.

Bu haftaki bölüm final bölümüymüş. Fragmanını gördüm.

(malesef kasaba bıttı...daha doĞrusu atv tarafından yıkıldı!ÇÜnkÜ kasaba'da babası tarafından erkekten erkeĞe gÖnderılıp dolandırıcılık yapan yok(ezel)baŞkasından ewlılık dıŞı Çocuk yapan yok(aŞk ve ceza)ablasının nıŞanlısından hamıle olan yok(unutulmaz)en yakın arkadaŞının kız kardeŞını hamıle bırakıp sonrada onun kuze...nıyle ewlenen yok(samanyolu)kadın kılıĞına gırıp saÇma saÇma hareketler yapanyok(adanalı)ve kendısın onu Çok sewen bır nıŞanlısı varken en yakın arkadaŞının senelerdır aŞık olduĞu kıŞıye aŞık olan yok(kalp aĞrısı)ee bı kasabada bunlar olmazsa o kasaba daha ne kadar ayakta kalabılırdı kı?!!!) Bunu bir yerde buldum şiddetle katılıyorum. Ayrıca diğer çoğu dizinin seviyesiz senaryolarını dahil etmemişler bile.

Son düzenleme:
gecenler milliyetin sitesinde okumustum gecen haftaydi sanirim cumartesi günü ankaradan atv binalarina gelip protesto yapacaklarmis yani yapmislardir gecti ama sanirim pek birsey olmadi..hatta unutulmaz dizisinin topigine yazmisitm..unutulmaz duruyor kasaba kalkiyor diye ordan bir arkadasta kizmisti..neyse kimbilir belkide showdan devam eder es es orda devam ediyor..

okadar bos dızı varken bıtırdıler.yazık oldu.unutulmaz ıgrenc olmaya basladı onun yerıne bu kalktı.bır kardes nasıl karnı burnunda kardesı varken kendısını sevmeyen bır ınsanla evlenır.meldaya sınır oluyorum.taktı adama.goz teması bıle kurmuyor sevmıyor ıste.sadece cocuk ıcın dıyor asla yakın olmıycaz dıyor.kadın hala hesap soruyor adamdan ya.kardesının gelınlıgını gıyecek kadar dustu yazık

kimin yorumu ise tebrikler çok doğru bir tespit bu...
Kimin eli kimin cebinde diziler varken ve bizim insanımızda bu dizileri ağzının suları aka aka seyrederken bu dizi çok yaşamazdı zaten..
Ne hale geldik yarabbim ..lmaz:

es es'i de bitirdilerlaelaelaelaelae

saçma ahlaksız senaryolara tam gaz. amaçtan sapmamak lazımsengözlerimebaksanab

atv özellikle bu sezon reyting uğruna birçok güzel filmi katletti.kasaba da neyazık ki bundan nasibini aldı.artık bir film atvdeyse güzel bile olsa izlerken iki kere düşünmek lazım.

Kızlar ben çok özledim kasabayı
Ben de canım yaaa...:sinifsinif:
es es'i de bitirdilerlaelaelaelaelae

saçma ahlaksız senaryolara tam gaz. amaçtan sapmamak lazımsengözlerimebaksanab
Tamamıyla katılıyorum arkadaşım.
Sabah Reality showlarda seyrettiğimiz gerçek hayatları dizilerde seyrederken çekirdek çitleyenler,maalesef bu reality programlarını seyrederken dudaklarını kemirip tuuuu boyun devrilsin diyor..
eeeee kusura bakmayın ama biz bunlara zemin hazırlıyor ;evli kadınların ve erkeklerin başka biriyle aşk yaşamasına dizilerle alkış tutuyoruz..:umursamaz:
Galiba birazda hakediyoruz ..
Ama biz dizimizi geri istiyoruz diğer dizileri bizim midemiz almıyoooorrr...:umursamaz:
atv özellikle bu sezon reyting uğruna birçok güzel filmi katletti.kasaba da neyazık ki bundan nasibini aldı.artık bir film atvdeyse güzel bile olsa izlerken iki kere düşünmek lazım.

vereliniortak

Çok kaliteli bir diziydi..Aİlece izlenilebilir..Ne yazık ki kurtlar vadisinin gününe koydular.Ve de bitti
Çok özledim bu diziyi.Keşke yeniden başlasa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…