İğneli Epilasyon Kaşa iğneli epilasyon?

outofthewoods

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
171
35
18
Kaşlara iğneli epilasyon yaptıran var mı? Benimkiler çok kalın ve gür bikaç günde bir yeniden almadan zorunda kalıyorum. Burada hiç yazan olmamış merak ettim

ayy evet bi bitmedi yaa ama çok azaldı... ama sanki iz mi kaldı ne yaa çabuk yaşlancak o bölgeler bıyık ve kaş
bıyık yaptırıyorum 1 hafta izi gecmiyo dışarı çıkamıyorum çok kötü. Ne kadardır gidiyosunuz ve kalın mıydı kaşlarınız geri dönüşü de yok ne biliyim korkuyorum açıkçası başlamaya

ayy evet yaa bir hafta rezil rezil dolaşıyorum kırmızı kırmızı noktacıklarla... ya o önemli değilde yakından aynayla bakınca deride bir yıpranıklık gördüm o canımı sıktı benim... şu an tabi işlemler devam ediyo diye mi böyle yoksa kalıcı bir hasar mı bilemedim.... şu an bir daha gitmem lazım acaba bıyığı artık bıraksam mı der oldum gerçi az kaldı ama o aldımı iğneyi delik deşik ediyo :)

yok bende çok az var ama dağanıklık vardı onları toparlattım... valla ben öyle paket şeklinde seans almadım çıktıkça uğruyorum çok oldu 1 yılı geçti artık... önce bıyıkla başladım sonra kaşlara da el attırdım hadi koltuk altıda gitsin derken iş uzadı ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…