Kas zari altini kas altina cevirsem yumusar mi

aycoregimisali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2022
734
238
Kizlar selam,
Kas zari alti 300 cc mentor protez var. Kendi memem bir limonun yarisi kadardi. Elleyince direk protez oldugu hissediliyo. Kas altina yaptirinca hissedilmiyo mu nolur yardim eder misiniz kafayi yicem

(Kas zarı altı kas üstü gibiymis. Kas zarı dedigimiz sey zaten 1 mm ymis. Keske bastan kas altına koydursaydım)

Son düzenleme:
kas alti sert, kas ustu cok daha yumusaktir (ama goruntude kas ustu daha yapay durur). ikisini de kullandim. kullandiginiz implant markasi da etkiler yumusakligi.

kas alti sert, kas ustu cok daha yumusaktir (ama goruntude kas ustu daha yapay durur). ikisini de kullandim. kullandiginiz implant markasi da etkiler yumusakligi.
Nasil yani( internette bi doktor kas altı yöntemle ellenince fark edilmesini en aza indiriyoruz yazmış. Mantık olarak da öyle değil mi üstte kendi dokumuz olmuyor mu? Kafam çok karıştı. Benim ellenince direk anlaiılıyo ve sert yani mentor 300cc bendeki. Benim kas zarı altı görüntü olarak çok doğal ama ellenince çok sert.
Sizin nasıldı kas üstü kas altı tecrübelerinizi anlatabilir misiniz

Kas altı daha sertti ve kas altında memede animasyon deformitesi olabiliyor o çok can sıkıcı. Ben kas altından kas zarı altına geçince hem yumuşadı hem de bu durumdan kurtuldum. Sakın geçmeyin kas altına derim.

1.58 52 kiloyum 300cc bana küçük olur mu sizce meme dokum yok gibi

1.58 52 kiloyum 300cc bana küçük olur mu sizce meme dokum yok gibi
Bence güzel olur. Minyonsunuz çünkü. Ben 175 cm im. Bana 275cc ve 300cc takıldı. (Asimetrik vardı) bendeki 300 cc olan daha güzel. Bana 300 e 325 veya 325 e 350 takılsın isterdim. Size 300 güzel olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…