Canım,ben kas zarı altı yöntemi ile ameliyat oldum.Protezim yuvarlak protez.Üçbuçuk seneyi geçti ameliyat olalı.Meme dokum oldugu için doktorlar genelde kas üstü ve kas zarı altı yöntemini uygun gördü.Dual planda uygun gören doktorlar oldu tabi.Ben şöyle söyleyebilirim.Yeterli meme dokun varsa güzel bir yöntem.Ama bence kas üstünden bir farkı yok.Benim meme üst kısımda doku çok azdı mesela,zamanla protezin dalgalanmasını hissettim tek gögüste.O kısımı doldurup protezi gizlemek zorunda kaldık.Yani seninde yeterli meme dokun yoksa eğer zaman sonra bu sorunu yaşayabilirsin.Forumda eski olan birçok kişi bu sorunu yaşadı bir iki sene sonra.Hatta kas altı olanlar bile yaşadı.Kasın bile protezi gizleyebilmesi için belirli miktar kalın olması gerekiyor..
Kas zarıaltı,yuvarlak protez portakal gibi dururmu,uygun vücutta durmaz.. Ama dedğimi gibi kas üstü ile aynı gibi olan bu yçntemde sıfır meme dokusu varsa protezide hissedersin,yapayda durabilir.Bu damla protez içinde geçerli bir durum..
Sana tavsiyem yönteme asla takılma.Her yöntemi uygulayan doktorlarla görüşürsen zaten senin için uygun yöntemi tavsiye eder..
Böyle bir yöntem gerçekten varmı?! İnan bende pek inanmıyorum
Yurtdışı ameliyat olan kişilerin bilgilerine bakarsan kas altı ve kas üstü birde dual planı görürsün.Kas zarı altı yöntemi ile ilgili sert yorumlar yapan doktorlarda var.Kas üstü yapıyor,kas zarı altı diyor diyen doktorlar!
Ben pek takılmıyorum aslında.Önemli olan benim için sonucun sorunsuz olması
Senin gögüs yapın nasıl?Hiç doku varmı?Şekli şemali nasıl canım?