kas yapmak ıcın degıl kılo vermek ıcın kondısyon bısıkletı uygunmu?nolur acıll kızlar

persiangirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.396
107
kızlar ben vaktı zamanında kosu bandı aldım ama zaten yurumeyı sevmem kullanamadım su an kondısyon bsıkletı almak ıstıyorum ama tecrubelerınızı paylasırsanız sevınırım bu alet kalorı yaktırıp cıdden kılomu verdırıyor yoksa basen kalca bolumunu sadece sıkılastırıp kas mı yapıyr benım bı 5 kılo vermem lazım ve tabı sonrasında duzenlı kullanırımda

Benim basenlerim oldukça büyüktü spora giderken. Spor hocam kondisyon bisikletini çok önermez, genellikle koşu bandında çalıştırırdı beni. Önce düşük, sonra yüksek tempoda. Bisiklet kalori yaktırsa da sanırım kalça kaslarını çok güçlendiriyor canım

Bu arada mutlaka biliyorsundur ama spor kilo vermek için tek başına yeterli değil. Beslenmene çok dikkat etmen gerek. Kilo almak için spora başvuranların olduğunu unutma. Başarılar dilerim

cok tsk ederım cvbın ıcın cnm aslında en cok basen bolgemde sorunum var beslenmemede dıkkat etcem tabı off kafam cok karısık napsamkı

cok tsk ederım cvbın ıcın cnm aslında en cok basen bolgemde sorunum var beslenmemede dıkkat etcem tabı off kafam cok karısık napsamkı

Ben olsam hava müsait olduğu sürece dışarıda 40 dk tempolu yürürüm. Hava kötü olduğu zaman ise yürüyüş bandını kullanırım. Yarım saat sonra yağ yakımına geçiyorsun, başka bir alete gerek yok bence.

40 dk dan sonra ise hafif pilates hareketleri ve esnemeyle sonlandırırdım.

Bu aklına yatmazsa ve daha eğlenceli olsun istersen zumba dansı var. Veya evden çıkamayanlar için leslie sansone un yürüyüş egzersizleri var. Yani bisiklete gelene kadar çok alternatif var

tatlım evet zumba zevklı aslında denıcem bakalım onuda yaa sanırım kılo konusunda cok takıntılıyım mılletın kac kılo fazlası var ben 5 kılo ıcın delırıyorum

Verilir ya 5 kilo yapabilirsin. Ben 11 kilo verdim tiroid hastalığım olduğu halde.

Ben yapabildiysem herkes yapabilir Sadece biraz sabır. O da 1-2 kilo gidince motivasyonla geliyor zaten

Verilir ya 5 kilo yapabilirsin. Ben 11 kilo verdim tiroid hastalığım olduğu halde.

Ben yapabildiysem herkes yapabilir Sadece biraz sabır. O da 1-2 kilo gidince motivasyonla geliyor zaten

tatlım bende 8 kılo verdım gecen senede 3 unu gerı aldım
yaa dıyet yapamıyorum artık nedense.sen naptın nasıl verdın cnm anlatsana ve kac zamanda

tatlım bende 8 kılo verdım gecen senede 3 unu gerı aldım
yaa dıyet yapamıyorum artık nedense.sen naptın nasıl verdın cnm anlatsana ve kac zamanda

Ben ilk 4 kiloyu yüzmeye gittiğim sırada yavaşça verdim. Birkaç ayda. O zaman diyetime dikkat etmiyordum. Sonra havuzla ilgili bir sağlık problemi yaşadım ve bırakmak zorunda kaldım. Pilatese yazıldım. Yediklerime de dikkat etmeye çalışarak 2 ayda 7 kilo daha gitti. Bel çevresinde de 13 cm incelme sağladım. Şu an 53 kiloyum. Pilatese evde devam etmeye çalışıyorum. Kilomu korumaya çalışıyorum şu an.

Pilatesten daha çok ise yoga ilgimi çekiyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…