Sivilceli Ciltler kaş yapıyım derken göz çıkardım galiba:(:(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

benoctobus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
611
0
okdar canım sıkkın kı anlatamam kızlar eger bır fıkrınız varsa lutfen bana yardımcı olun..Sorunum şu; yaklasık 2 haftadır cıldıme ozonlanmıs kayısı cekırdegı yagı suruyorum.. dun geceye kadar zararını gormedım ama dun gece sag yanagımda sıvılcemı desem kabarcık mı desem anlamadıgım bıseyler cıktı sag yanagımda var ama.. bıde ben dune kadar surmeden once bıtek ballı sabunla yıkayıp yagı suruyordum ama dun tonıkledıkten sonra surdum:KK43: yanagım cook kotu kızlar :KK43::KK43: hayatımda hıc sıvılce cıkmadı yuzumde yada bunun gıbı seler.. sızce nerede hata yaptım lutfeeeen bı fıkrınız varsa soylyın opuyorum

nasıl bir tonik bu..alkollü/alkolsüz içeriği nedir?

geçmiş olsun, bence cildin tepki vermiş yağın içindeki bir maddeye olabilir,bende geçen öle bişey yaşadım 3 gündür sürdüğüm bişeyde hiç sorun yaşamamıştım daha sonra bir uyandım kabarcıklar olmuş kırmızı sürdüğüm bazı yerlerde, sırtımdaydı benim ama,iyileşinceye kadar bişey sürme bekle bence öyle toparlıyor anca

Bence tek tek ara ver kullandıklarına, böylelikle anlarsın hangisi zarar vermiş sana..

Geçmiş olsun..

Canım hiç korkma üzülme toniği bırak demekki yüzün hassas ve ince tonicler böle etki edebılıo bnmkide öle ordan biliorum tonic alırken çok dikkatli al her önerileni alma doktor yazsın sana bana bi tonic hazrlattı çok gusel oldu çok memnunum

okdar canım sıkkın kı anlatamam kızlar eger bır fıkrınız varsa lutfen bana yardımcı olun..Sorunum şu; yaklasık 2 haftadır cıldıme ozonlanmıs kayısı cekırdegı yagı suruyorum.. dun geceye kadar zararını gormedım ama dun gece sag yanagımda sıvılcemı desem kabarcık mı desem anlamadıgım bıseyler cıktı sag yanagımda var ama.. bıde ben dune kadar surmeden once bıtek ballı sabunla yıkayıp yagı suruyordum ama dun tonıkledıkten sonra surdum:KK43: yanagım cook kotu kızlar :KK43::KK43: hayatımda hıc sıvılce cıkmadı yuzumde yada bunun gıbı seler.. sızce nerede hata yaptım lutfeeeen bı fıkrınız varsa soylyın opuyorum

ark:KK3:adasim kullandigin yag cildinde yag birikimi yapmis sanirim gece sag yanaginin üzerine yatmissin nemli kalan bölüm yagin dis yüzeye cikmasini saglamis. fazla yagi disari atmis cildin yaga tepki vermis tonik göenegi acmiis en azindan yag putonu yapmamai buna sükür lütfen yaga ara ver ve bir müddet cildini dinlendir

X