Kas yapayım derken vücudu pişti!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
İngiltere'de yaşayan Lewis Brown, kas yapmak için 10 adet steroid alınca vücudu pişti. Bacağındakı kas dokusu tamamen yok olan genç komaya girdi ve hastaneye kaldırıldı.
Sitene Ekle

Yaşamla ölüm arasında 3 saat vakti olan gencin ilaç nedeniyle pişen bacağı az daha ölmesine sebep oluyordu. İngiltere'de yaşayan 25 yaşındaki Lewis Brown, bacağının içindeki kas dokusu tamamen yok olunca komaya girdi. Şans eseri hayatta kalmayı başaran genç, vücut hasarıyla hastaneden ayrılacağı günü bekliyor.

VÜCUDU PİŞTİ

25 yaşındaki Lewis Brown, günde 10 adet steroid alınca vücudu pişti. Plaj vücudu yapmayı kendine saplantı haline getiren genç, çareyi kas yapmak için kullanılan çok tehlikeli bir karışım almakta buldu.

KOMAYA GİRDİ

Vücut geliştirmeyi kendine saplantı haline getiren genç aldığı ilaçlar nedeniyle 42 derece vücut sıcaklığı ile İngiltere'de Cambridge Addenbrooke Hastanesi'nde kaldırıldı. Bacağının içindeki kas dokusu tamamen yok olan genç komaya girdi. Şans eseri hayatta kalmayı başaran genç vücut hasarıyla hastaneden ayrılacağı günü bekliyor.

http://www.milliyet.com.tr/kas-yapayim-derken-vucudu-pisti-/dunya/detay/2172968/default.htm

Arkadaslar merhaba kaç aydir aklimda kil kas yani microblanding yöntemiyle kaś tasarimi yaptircam yaptiran biri varsa tavsyer edermisinz bide Denizzsaral dge kaś mimari olarak taninyor ona yaptirmayi düsünyorum bir arkadasim önerdi pîlastik cerrahlariyla calsyormus instegram adresinden baktim denizzsaral bilen varmi acba yorumlarinizi beklyorum

allah vere de rüyama girmesebu korkunç manzara baktığıma pişman oldum

yanlış bölümdesin estetik bölümüne bakmalısın

Bildiğin krater gibi olmuş bacağı.

Bilmediğin ot baş ağrıtır Lewiscim :)

Bu bacağı gördükten sonra nasıl oluyor da böyle bi şey dusunuyosunuz?

Gerci sen reklama gelmişsin ama yanlis haber secmissin ya

Geçen tv canan karatay'ı izledim güya şişman kadınların nasıl spor yapması gerektiğini gösterdiler , tabi yine canan hanımdan bir güzel fırça yediler koyuyorsunuz manken gibi kızı yanınada atletik oğlanı, koysanıza şişman kadını bir defa o yapılan hareketler şişman bir insanın yapamıyacağı hareketler bunları yaptığı zaman o diz kapakları gider ağrıları çoğalır dedi sakın o gördükleriniz şişmansanız yapmayın dedi ,ben bu kadını şimdi nasıl sevmeyeyim ,bilgi başka bilgisizlik bambaşka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…