Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim :) bende cok kişiden vazelini duydum bende basladım bakalım nolcak :)bnm kirpiklerim uzadı vazelin sürüyorum sert fırca yardımıyla ama gürleşmedi gibi:)
Merhaba. Tarif çok güzel tam da ihtiyacım vardı. Muhakkak deneyeceğim. Karışımı kirpiklerinize ne ile uyguladınız acaba? Kulak çubuğu ile sürebilirmiyim.Denediğim ve sonuç aldığım Bir tarif var bende kızlar hem ekonomik hem doğal;
Malzemeler
Yapılışı: Küçük kapaklı cam bir kavanoza Önce hindistancevizi yağını koyuyoruz.Daha sonra kaynamış suyun içine oturtuyoruz. Sıvı hale gelene dek bekliyoruz. Hindistancevizimiz sıvılaşınca içine diğer malzemelerimizin hepsini koyup güzelce karıştırıyoruz. Bu karışımdan kirpiklerimize sabah ve akşam olmak üzere uyguluyoruz. Makyaj altı içinde uygundur. Kaş içinde aynı şekilde uygulanmalıdır.
- 1 kapak badem yağı
- 1 kapak hint yağı
- 1 tepeleme tatlı kaşığı hindistan ceviz yağı ( tercihen katı ve doğal olandan)
- 1 ampul e vitamini
Not: Kaş ve kirpik uzatma yöntemi için uygulayacağımız bu serumu günde iki defa uygulayamazsak en azından hergece yatmadan önce uygulanması şarttır..Böylelikle olumlu sonuç alınacağı kesindir.
Sağlıklı ve Güzel Kalın..
Sadece diplerine mi sürüyorsunuz yoksa maskara gibi asagidan yukariya dogrumubnm kirpiklerim uzadı vazelin sürüyorum sert fırca yardımıyla ama gürleşmedi gibi:)
Bu harika bir şey söylediğiniz :) Peki nane yağını nasıl kimden öğrendiniz ? Akmadı mı hep böyle gözlerinize kadar hatta içine falan ?? Çok soru sordum ama kaş kirpik konusunda çok meraklıyımdır. Senelerdir başım dertteydi. Şimdi acı badem kremi ya da kayısı çekirdeği kremi kullanmak istiyorum. Deneyen olursa mutlaka yazsın lütfen :)Kendi mucizemi paylaşayım: Nane Yağı. Bilimsel bir araştırma sonucundan yola çıkarak denedim, her gün yatmadan nane yağı sürdüm kaşlarıma şimdi maşallahları var. Hiç bir toksik etkisi de yok. Araştırma raporunu okumak isterseniz:
Google amcadan makale araştırırken şans eseri öğrendim diyelim, çok sürmediğimden dolayı akma olmuyor haliyle, 2-3 damla parmak ucumla kaşlarıma pıt pıt yediriyorum sadece o kadar :)Bu harika bir şey söylediğiniz :) Peki nane yağını nasıl kimden öğrendiniz ? Akmadı mı hep böyle gözlerinize kadar hatta içine falan ?? Çok soru sordum ama kaş kirpik konusunda çok meraklıyımdır. Senelerdir başım dertteydi. Şimdi acı badem kremi ya da kayısı çekirdeği kremi kullanmak istiyorum. Deneyen olursa mutlaka yazsın lütfen :)
Hemen konuya girmek istiyorum. Kakao yağlı kremler kaş kirpik uzatıyor. Arkadaşlar ben çok uzun zamandır kaş kirpik için araştırmalar yapıyorum. Yağları sürmekten nefret ediyorum. Çünkü sürekli gözüme akıyor. Yakıyor ve yaşartıyor gözümü. Gece sürüp yatamıyorum yastığı batırıyor. Yani yağları sürmekten bıktım ve ne yapabilirim diye düşündüm. Kayısı çekirdeği kremi ve acı badem kreminden daha ucuzdu bu kakao yağlı krem. Madem kakao yağı kaş kirpik uzatıyor ben de gerçek yağ içeren emilmesi güzel olan bi krem almayı düşündüm. Bilindik bir markanın kremini aldım. 1 aydır gündüz ve akşamları kullanıyorum. Müthiş derecede kaşlarımı gürleştirdi. Kirpiklerimi uzattı. Benim kirpiklerim düz ve kısadır. Kendimi ilk defa böyle gördüm. Kaşlarımın boşluklarını hiçbir yağ dolduramamıştı. Bu kreme gerçekten bayıldım. Bir yere gitsem hep yanımda taşıyorum. Gece orda kalırsam süreyim diye. Eski bir maskara kabına boşaltmak istemedim. Onunla süremiyorum. Size tavsiyem, ben lip gloss şişesine boşalttım kremi. Şırınga yardımıyla ya da pipetle boşaltabilirsiniz. İnşallah yardımcı olabilmişimdir. Uzun tuttum hakkınızı helal edin ama bu konuda çok sıkıntılı olanları biliyorum. Ben de öyleydim. mutlaka öneriyorum. Hem akmıyor hemen emiyor :)
Mecitefendi marka kakao yağlı krem. Vaseline kakao yağlı krem. İkisini de kullandım ikisi de kavanoz yani kutu kremlerdi. İkisi de bende çok işe yaradı. Şimdi de acı badem kremi kullanıyorum. Sabah acı badem kremi. Akşam kayısı çekirdeği kremi. Bunlar da çok işe yaradı bende. İkisinin markası yine mecitefendi. Bu markayı özellikle tavsiye ettim çünkü çok araştırdım. İçinde gerçek yağlar var. Sanırım onlar çok işe yaradı. Daha öncesinde çeşit çeşit onlarca yağlar kullanmıştım. Hiç birinden bu verimi alamadım. Sonradan öğrendim ki meğer o yağların hepsi piyasada sahte yağlarmış. Zaten o kadar yağın çıkarılması çok güç ve çok az çıkıyor. Ve o kadar ucuz olması imkansız. Misal badem yağı. Bir bademden 1 damla yağ çıkıyor. Koca şişe için kaç badem harcanır kim bilir. Mantıklı düşündüm bu şekilde ve ucuzsa gerçek değildir dedim. Bir daha yağ kullanmadım. Kremler hem akmıyor cilt emiyor. Hem gözünüz yanmıyor. Hem yastık batmıyor. Bu 3 kremi tavsiye ederimCanm kremin ismini rica etsem bana soylermisin
Çayın da kalitesi çok önemli. Siz hangi marka kullandınız ? Ve kulak çöpüyle sürsek olur mu nasıl sürüyosunuz ? :)Hanımlar bu konuda en büyük tavsiyem şu günlük İçtiğimiz çayı sıcaga yakın hafif ılık şekilde kirpiklerinize sürün. Vazelin, badem yagı, hindistan cevizi yagı bende bi işe yaramadı ama bu çay süper birşey. Uzun kirpik takıntısı olan biri olarak tavsiyem
Çayın kalitesi hakkında birşey hiç duymamıştım açıkçası. Ben de bir sitede gördüm bu yöntemi kullananlar falan memnun oldugunu ve çayın diger yag ve kimyasallar gibi zarar vermedigini okuyunca ondan sonra her aklıma geldikçe sürdüm. Evet kulak çöpü ile sürülebilir, göz makyajı temizlemek için yuvarlak küçük pedler oluyor ya onu ıslatıp onla silebilirsin kirpiklerini. Ben genelde çay içtikten sonra çay kaşıgına döküyorum çayı aynanın karşısına geçip dikkatlice kirpiklerimi çayın içine daldırıyorum. Tabi dikkatli yapmak lazım yoksa çay yüzüne akabiliyor. Gerçi sorun degil peçete ile siliyorum yüzüme akarsa..Çayın da kalitesi çok önemli. Siz hangi marka kullandınız ? Ve kulak çöpüyle sürsek olur mu nasıl sürüyosunuz ? :)
Çok teşekkür ederim canm En yakın zamanda bende başlıcam kullanmayaÇayın da kalitesi çok önemli. Siz hangi marka kullandınız ? Ve kulak çöpüyle sürsek olur mu nasıl sürüyosunuz ? :)