Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar Kas ve Eklem Romatizmalılar....

meltemgalli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
218
0
arkadaşlar ablalarım ben 4. sınıftan beri kas romatizması çekiyorum aynı zamnda eklem romatizmsıda her zan için sporu çok seven bir insan oldum takım kaptanlıkları ve madalyalarım oldu fakat o bir anda giren kıramplar ve zorlandığında kilitlenen kollar bacaklar beni öldürdü üstüne üstelik sadece buda diil en ufak bi üşütmede bacaklarınızı hissetmezsiniz o acı yakıcı penisilin iğnesini vurunmadanda iyileşmezsiniz boğazınızdaki küçük sivilce gibi iltihaplar cabası doktor 22 yaşına kadar penisilin kullan geçer dedi ne dersiniz geçermi bilirmisiniz ? :):KK43::)

merhaba canım bende senin gibi 4. sınıftan beri eklem romatizması çeken bir insanım.Çok tedavi oldum ilaçlar igneler vs ama tamamen iyileşmedi.Sadece kalbe gecmesine engel olundu.şimdi 39 yaşındayım.Hava tahminlerini oldukça iyi yaparım ve o eklem şişkinlikleri cok sıkıntı verici.dedim ya bu ölene kadar bizimle gider.Böyle bir hastalık bu.Ama ben yinede şikayetçi degilim daha bir sürü beter hastalık var.Sende oyle düşün mutlu olmaya çalış .Hayat kısacık çünkü....

Haklısın abla ama ben volaybolumdan oldum onun yüzünden yasaklandı :KK43: mutlu diiilim istediim gibi yaşayamıyorum sadece şunu fark ettim git gide iyileştim eskisi gibi değilim artık acaaa tamamen bitermi inş yahhhh dua istiyorum

arkadaşlar ablalarım ben 4. sınıftan beri kas romatizması çekiyorum aynı zamnda eklem romatizmsıda her zan için sporu çok seven bir insan oldum takım kaptanlıkları ve madalyalarım oldu fakat o bir anda giren kıramplar ve zorlandığında kilitlenen kollar bacaklar beni öldürdü üstüne üstelik sadece buda diil en ufak bi üşütmede bacaklarınızı hissetmezsiniz o acı yakıcı penisilin iğnesini vurunmadanda iyileşmezsiniz boğazınızdaki küçük sivilce gibi iltihaplar cabası doktor 22 yaşına kadar penisilin kullan geçer dedi ne dersiniz geçermi bilirmisiniz ? :):KK43::)

geçmiş olsun canım benim penisilin kullanmanı hangi dr söyledi ve bunu eklem romatizman içinmi kullanıyorsun

MERHABA; bısey sormak ıstıyorum 3 sene once sol basagımda kalcamdakı eklem bolgesınde muthıs bır sızı ve acı olutu bır sure ayagını kaldıramaz yada oturum durumuna gelemz oldum. 3 sene once kan ve ıdarar tahlılerım ve fılm cekıldı ama romatızma cıkmadı. ancak kullandıgım haplar romatızma ılacıydı. gecen sene cok hafıf bu agrıyı gecırdım ancak bu sene son 1 haftadır her yagmur yagdanan 1 gun once bacaklarım tutuluyor. sadece bel ve sol kalcamdakı eklmelrımde agruyı hıssedıyorum . agrı kesıcıyle ıdare etmeye calısıyorum ancak doktore gıtmedım sızınde agrılarınız bu sekıldemı basladı.

X