Piercing, Hızma Kaş ve dudakla ilgili sorularım.

creativoo

SenHepBöyleKal(:
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
465
1
Bikaç sorum olucak.
Ben kaşımı deldiricem cildim çok hassas, delinmesi 10 saniye falan sürüyo diye duydum, çok acıyomu?
Artı kaşlarım seyrektir deldirince dahada dökülme yaparmı?
1 ay çıkarılmycakmış, 1 aydan sonra istediğimiz gibi çıkarıp takabiliyomuyuz acısız,ağrısız?
Benim dudağım delik kaşta dudak deldirir gibi azmı acıyo?

Benim dudağım 2-3 yıldır delik uzun süredir takmadım daha sonra evde yeniden deldim aynı yeri.
İnce uçlu piercingler haricinde halkalı vs. piercingler girmiyo dudağıma.
Sonra bidaha kapandı şuan arkasında bişi toplanmış dudağımın dişimle tutabiliyorum onu ne olabilir o?
dudağındaki delik kapanınca böle bişi olan oldumu? ama piercingi takınca geçiyo o şey.

Kaş deldirenler bi cevap verebilirmi? herhangi bi sorununuz oldumu deldirdikten sonra?
Benim şuanki tek sorunum acıması, ama siz acımıyo ve deldirdikten sonra dökülme, kaş düşmesi gibi sorunlar olmuyo derseniz tamamen cesaretimi toplycam.
Deldirenler ayrıntılı şekilde anlatırsa sevinirim.

Benim bi tanıdığımın kaşı düşmüştü. Herkes geçmişolsuna gitti düşün...

Arkadaşımın arkadaşıydı. Ben kaşı düştükten sonra bir daha görmedim.

bunalımdaydım gerci hala bunalımdayım sac değiştirmekten sıkıldım kaşımı deldirdim benimde cildim cok hassas anlık karar verdim arkadaşımın gaza getirmesiye kaşım düşmekten ziyade daha kalktı dökülmeden ziyade cıkan kaşları alamıyorum acımadı uyuşturmuyoruz sinirsiz bölge dediklerinde ödüm patladı ama arkadasım :) öyle güzel oldu bittiye getirdiki karar vermeden oldu diyebilirim aynı yerde arkadaşım dudağını deldirdi ama o bayağa sıkıntı cekti bende ne acı ne ağrı ne sızı durmadan bir yerlere takıyorum cok hafif bi acı gözlerim bile dolmadı mimiklerimi etkilemiyor coğu zaman varlığını unutuyorum ilk 10 dakika kızardı sonrasında hiç birşey yok

Cevabın için teşekkürler en kısa zamanda deldiricem :)

Bende dudağımı deldirdim ama bana göre en güzel yer GÖBEKTİR ya..

Yo dudaktan daha az acıyor ben uyuşturmadan arkadaşımınkini deldim ortalık yerde evet..

Dudağını gidip bir daha deldir. Mikrop kapabilir bende 3-4 kere deldirdim kapandı sürekli takmıyordum ilklerde okul felan. Sonra tanıdık olunca aynı yeri normalde 50 ye deliyorlar benimkini hemen 25e deldi