Lazer Epilasyon kaş ve dudak bölgesine lazer

kuzum85

aşk bir yangın
Kayıtlı Üye
1 Mart 2008
2.988
19
683
kızlar bu konu hakkında bilgi almak istiyorum yaptıran varmı acaba

canım bıldıgım kadarıyla kas bolgesıne yapılmıyo goze yakın oldugu ıcın ama dudak ustune yapılıyo ..

fiyatları ve saans aralığı hajjında bilginiz varmı acaba

Canım ben yaptırıyorum dudak üstü we kaş ortası baya azalma oldu ikisindede ama ince olduğu için sean sayısı söyleyemiyolar

fiıyatıysa dudak üstü 20 kaşortası da 20 tl canım seans arasıda ben hepsini birlikte yaptırıyorum iki ayda bir bazen daha fazla oluyo kendim ayarlıyorum yani memnunum ben tawsiye ederim a.s.

bak unuttum şimdiibenneyaptımki oluyodu galiba dayanıyorum demekki e olucak artık dayanıklı kadınlarız dayanırızzz dimi kızlarrÇok üzgünüm çoook

dudak en acıyan yerlerden biriikaş yaptırmıyorum çünkü kimi zaman kalın kimi zaman ince kullanıyorum işim belli olmyo:)

kizlar kas cok tehlikeli bence hem goze yakin hemde bu kas kac kil varki ya istemediginiz yerlerde dokulme olursa nasil cesaret edebildiniz sasirdim :1shok:kafamçokkarıştı

ben kaş ortası ve üstüne iğneli yaptrmıştım o yönden acayip rahatım.bıyık bölgesinede lazer yaptırıyorum.az acıyor ama 1 dakikalık bişey

cnm bıyık 10 seans üstünde bitmedi bile diyen vardı gittigim merkezde malesef çok inat oluyomuş yüzdeki tüyler...

dudak en acıyan yerlerden biriikaş yaptırmıyorum çünkü kimi zaman kalın kimi zaman ince kullanıyorum işim belli olmyo:)

bende dudak üstü düşünüyorum sonbahara doğru lazer yaptırmayı fakat bi keresinde gitmiştim,uzat ve jiletle al gel demişti,seans aralarında da kesersin uzayanları demişti,siz nasıl yaptırıyorsunuz acaba bu şekilde mi?o yüzden yaptıramamıştım zaten kalın çıkıyor benimkiler:1no2:klava:

cnm benim cenem ve bıyık kısmım kalın..daha ikinci seansıma gideli iki gün oldu..alex ile yaptırdıgımdan 3 ayda bir oluyor 1.ayda kontrol seansı var..ilk iki ay rahatsın ama 3. ay çıkıyor mecbur tırnak makasıyla kesiyorum öyle dolanamam..4 seanstan sonra incelir kesmene bile gerek kalmaz dedi dr bakalım daha yolun başındayım..lazer merkesinde bi kız vardı 13.seansına gelmiştii dedi tüy şeklinde oluyor 4-5 seanstan sonraa ondan sonra tüylerin gitmesi baya zorlaşıyor dediii..

Bikere jilet yaptım ama sonra korktum nolur nolmaz yapmıycam bidaha, ben nakış makasıyla kesiyorum azalma oldu zaten jilete gerek yok çıkınca gidiyoruz zatten a.s.

kaş üstünü ben de istiyorum yapılıyorsa eğer

Yapılabilir canım belki ama kaşın şeklini bozma ihtimalleri war yaptırdığın yere sor hiç yapmışlarmı yaptıran kişilerle konuş benim kuzenin şeklini bozmuşlardı araştır derim sewgilera.s.

kaş yapmıyorlar benim gittiğim yerde...
dudak üstü seanslarım ayda bir... 3 ay uzun geldi bana ama ...

çünkü 1 ayda çıkıyor benimkiler... seansa kadar da tırnak makasıyla kısaltıyorum çıkanları... kesebilirsin demişlerdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…