Kaşlarımın küsen kısımları var özelliklerde alt taraflarda , oraları kaş kalemiyle çiziyorum. Onun dışında fena sayılmaz kaşlarım.. Yavaş Yavaş istediğim modele doğru gidiyor kaşlarımın şekli ayrıca saç rengime göre kaş rengimi kırdırmak zorundayım zararlı olsadaçünkü sırıtıyor
Ne kadara alıyor acaba şuan? Gerçekten çok güzel yapıyor birçok ünlünün kaşını kendisi alıyor zaten.
jiletle yavaş yavaş onlar da çıkacaktır inan bana ama kaş rengini açmak... bilemedim... elbette tercih senin ama... tehlikeli... yerinde olsaydım risk almazdım, ne kadar sırıtırsa sırıtsın.
Bu esmerayın yeri nerde peki arkadaşlar
Ortalama kaç alımda istenilen sekle ve gürlüğe kavuşulluyo bi bilgisi olan var mı
Bi de nigar diye bi bayan var aynı şekilde kaş alan istanbulda
Kızlar merhaba bende uzun zamandan beri arıyordum kaş usturasını ve buldum bir sitede isterseniz size özelden linkini atabilirim.çok mutluyum aradığımı buldum.
Birkaç gun once ben de esmeraya gittim bana da çıkmayan yerlerde kaşım çıksın dıye ustura yaptı. Su anki kaş şeklimi ben de beğenmedim, ustura yaptığı icin bıraz inceldi ve bir kaşım diğerinden farklı fakat kendisi de belirtti istediğim şekil bu değil birkaç kere daha gel o zaman sonuç ortaya çıkar diye. birkaç kere daha gideceğim sonuçları paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?