• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kas üstü için damla mı? yuvarlak mı?

virgin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
744
67
118
arkadaşlar silikon ameliyatı için bugün sakarya devlet hastanesinde doktorumla görüştüm. doktor baykurt özbey göğüs dokum olduğu için kas üstü yapmaya karar verdi, göğüs dokun olmasaydı böyle yapmazdım ama olduğu için doğal duracak dedi. benim sizlere danışmak istediğim şey kas üstü olacağı için yuvarlak protezin doğal durup durmayacağı? bir çok yerde kasüstünde yuvarlak protezler top gibi duruyor yazıyordu.. damla daha mı iyi durur? kafam bu konuda çok karıştı. kas üstü olup yuvarlak taktıran var mı? ya da bu konuyla ilgili bilgisi olan? şimdiden teşekkürler cevap verenlere..

arkadaşlar silikon ameliyatı için bugün sakarya devlet hastanesinde doktorumla görüştüm. doktor baykurt özbey göğüs dokum olduğu için kas üstü yapmaya karar verdi, göğüs dokun olmasaydı böyle yapmazdım ama olduğu için doğal duracak dedi. benim sizlere danışmak istediğim şey kas üstü olacağı için yuvarlak protezin doğal durup durmayacağı? bir çok yerde kasüstünde yuvarlak protezler top gibi duruyor yazıyordu.. damla daha mı iyi durur? kafam bu konuda çok karıştı. kas üstü olup yuvarlak taktıran var mı? ya da bu konuyla ilgili bilgisi olan? şimdiden teşekkürler cevap verenlere..

virgin merhaba bende adapazarında oturuyorum yarın baykurt beyle randevum var. göğüs büyütme ve burun estetiği için görüşecem. sana ne fiyat verdi söyler misin bide nasıl biri ilgili mi kaç gündür kafam takıldı da buna.

biraz geç cevap yazıyorum kusura bakmayın.. ben damla istedim. damla için 2800 fiyat verdi yuvarlak olsaydı daha uygun olurdu dedi.. baykurt bey biraz soğuk bir yapıya sahip fakat bana yeterince güven verdi hatta numarasını falan da verdi aklıma bir şeyler takıldıkça arıyorum verdiğine pişman edeceğim sanırım:17:..ona ameliyat olan birkaç kişiyle daha görüşmüştüm memnunlardı.. benim tek derdim yuvarlak yaptırırsam belli olur muydu ki hala devam etmekte..

biraz geç cevap yazıyorum kusura bakmayın.. ben damla istedim. damla için 2800 fiyat verdi yuvarlak olsaydı daha uygun olurdu dedi.. baykurt bey biraz soğuk bir yapıya sahip fakat bana yeterince güven verdi hatta numarasını falan da verdi aklıma bir şeyler takıldıkça arıyorum verdiğine pişman edeceğim sanırım:17:..ona ameliyat olan birkaç kişiyle daha görüşmüştüm memnunlardı.. benim tek derdim yuvarlak yaptırırsam belli olur muydu ki hala devam etmekte..

bana da 2700 fiyat verdi ama biraz fazla geldi bana. ama yaptıracam herhalde kararsızım

açıkçası başta bana da fazla geldi sonra baya bir araştırdım elbette daha ucuza yapan hastanelerde var ama implant farkı var arada. daha ucuza da silikonlar var bu fiyata da.. en kaliteli olan onun yapacağı. mentor marka yapıyor mentorun da kendi içinde farklı fiyatları var baykurt bey en iyisini seçmiş.. istersen hastaneye beraberde gidebilirz ben önümüzdeki cuma ölçü vermeye gideceğim :17: aklımızda olan soruları berabercene sorabiliriz

canım gitmemiş olsaydım beraber giderdik ama ben gitttim konuştum baykurt bey ilk başta bana da soğuk geldi ama benim aklımda soru işareti bırakmadı. şimdilik tek sorun para onu da 1-2 ay içinde halledip olucam inşallah ameliyatımı

inşallah biran önce tamamlarsın :21: bende önümüzdeki hafta olacağım ameliyatı burda da anlatırım zaten senin için de iyi olur

Back