kızlar spora gidiyorum sol bacağımda menüsküs var zorlarsam ağrı yapıyor mesela herkes squatı artırarak 50den 250ye cıkacıka yapıyo ama ben haftanın 5günü sabit 100yapıp haftasonu dinlendiriyorum günde 150mekık cekmeye çalışıyorum sabah aksam öğlen 505050şeklinde spor salonuna gittiğimde 30dk lık pilates seansına giriyorum ondan önce 30dklık kardio 10dk tempolu yürüyüş 10dk bisiklet ve 10dk eliptikle ısınıyorum üstüne 1saat alet çalışıyorum 2saat sürüyor kısacası haftada 3gün ama zorlandım mı yoksa kısa götbaş açık 2saat orda terli terli gezıp ustumu degısmeden evım 10dk salona yuruyup gıtmekten mi oldu bılmıorum ama 2dir kaslarım kasılıp tutuluyor ağrıdan yatma uyuma zor hareket ediyorum düşündüm ki iyileştikten sonra aletlerdeki setlerımı 100den 50ye indirmek ve yedek 2tane üst götürüp dinlene dinlene yapmak zorladık ve terlı terlı dıkkat etmedım sanırım
birde kaslarım rahatsız ya doktor cok zorlama yorulunca bırak normal ınsanların yarısı kadar yap dedı hiç yapmamaktansa az yapıp geç fayda görmek daha iyi sizce napmalıyım?