• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kaş Sorunuma Çözüm Arıyorummm, Yardım Lütfen

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

birderdindelisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
877
1.597
113
35
Merhaba arkadaşlar,
Ne yazık ki iki kez kaş kontür uygulaması yaptırdım ikisinden de memnun kalmadım, ünlü merkezlere ya da isimlere gitmedim, çok çok kötü bir tablo yok ama malesef yapay duruyor, doğallıktan çok uzak (kıl tekniği değil , doldurma yöntemi)
Dolayısıyla bu konuda tecrübe sahibi arkadaşlar lütfen önerilerinizi iletin, İstanbul'da yaşıyorum, ilçe, semt farketmez artık ücretini de önemsemiyorum iyi olduğundan emin olayım vereceğim neyse. Lütfen sağlam ve emin olduğunuz kişi ya da merkezleri iletin arkadaşlar:(:(

merhaba, ben İstanbul'da yaşıordum 1 kaç aydır artık Smsun'da yım ve Atakum'da yaptırdım çizimi çok iyi elide çok hafifti tek sorun biri ince oldu benimkinin biraz şişliğim var o geçsin gidip düzelttireceğim yani benim hoşuma gitti ama eğer İtanbul'da kalsaydım lazer epilasyonumuda yaptırdığım yere gider yaptırırdım orayı önereblirim sana ixir güzellik merkezi sanırım zeytinburnu bakırköy ve bağcılarda yerleri var (benimki bağcılar'dı) bir araştır istersen. çok yoğunlar biraz kasıntılar ama işlerini iyi yapıyorlar napalım her güzelin bir kötü huyu vardır :)

merhaba, ben İstanbul'da yaşıordum 1 kaç aydır artık Smsun'da yım ve Atakum'da yaptırdım çizimi çok iyi elide çok hafifti tek sorun biri ince oldu benimkinin biraz şişliğim var o geçsin gidip düzelttireceğim yani benim hoşuma gitti ama eğer İtanbul'da kalsaydım lazer epilasyonumuda yaptırdığım yere gider yaptırırdım orayı önereblirim sana ixir güzellik merkezi sanırım zeytinburnu bakırköy ve bağcılarda yerleri var (benimki bağcılar'dı) bir araştır istersen. çok yoğunlar biraz kasıntılar ama işlerini iyi yapıyorlar napalım her güzelin bir kötü huyu vardır :)
Çok teşekkür ederim mutlaka araştıracağım, Ben de Bakırköy de yaşıyorum o yüzden de daha kolay olur.
Umarım aradığımu bulurum :)

Sevgiler

Göktürk te oturuyorum estetica güzellik merkezi var Can'ım kıl tekniğiyle yapıyorlar. Ben yaptırmadım ancak yapılanı gördüm çok hoştu. Bi görüş istersen

Göktürk te oturuyorum estetica güzellik merkezi var Can'ım kıl tekniğiyle yapıyorlar. Ben yaptırmadım ancak yapılanı gördüm çok hoştu. Bi görüş istersen
Çok teşekkür ederim ama orası bana epey uzak bir de hiç bilmedğim yerler.. bu arada da en az üç yerle görüştüm silmeden yapılamaz diyorlar o yüzden de acayip mutsuzum umudumu yitirdim :(((

Çok teşekkür ederim ama orası bana epey uzak bir de hiç bilmedğim yerler.. bu arada da en az üç yerle görüştüm silmeden yapılamaz diyorlar o yüzden de acayip mutsuzum umudumu yitirdim :KK43:((
Yaaaa... Olsun belki kaş kalemiyle düzeliyordur. Sen kafana çok taktın diye kötü görüyor da olabilirsin.

Back