- 9 Haziran 2022
- 19
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi Darknight002
Merhabalar phiremovol işlemi veya lazerle kaşını sildiren var mı Ve nasıl geçiyor mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaş ekletmeyi,kas cızdirmeyi duydum ama hic duymadim sildirmeyi.Merhabalar phiremovol işlemi veya lazerle kaşını sildiren var mı Ve nasıl geçiyor mu ?
Merhabalar phiremovol işlemi veya lazerle kaşını sildiren var mı Ve nasıl geçiyor mu ?
Tamamen siliniyormu iz kalıyor mu bilgi verirmisinizPicosure ile sildiriyorum ben
Tamamen siliniyormu bilgi verirmisiniz
8 yıl oldu sildirmek istiyorum nerde ve kime yaptırıyorsunu ücret olarak ne kadarEğer ki kontür yapılan kaşlarınız siyahsa/yeniyse çok çabuk sonuç alıyorsunuz.
Ama 2-3 yıllık kırmızılaşmış kaş 2-3 seans isteyebiliyor
Evet var, insta.dan bakabilirsiniz hatta :) ben çok memnun kaldımAaa picosıre istanbulda sadece 2 doktorda var demişlerdi Tuğçe Yılmaz’da da mı varmış
Hangi sarılık?Peki silinince o sarılık ne kadar sürede geçiyor
Yok yapılınca sarı oluyor ya tüyler videolarda onu demiştim
Lazerle sildirdim gecti ama bes seans surdu. Aralari 8 haftadan nerdeyse bir yilda tamami ile cikti canim. Ama tenin aciksa daha cabuk cikarmis. Birde kac kez yaptirdigin onemliymis ben bir iki kere tekrarlattigim icin tenimde daha cok murekkep vardi ondan da uzun surermis. Lakin bozma moralini cikiyor lazerle cozumu var neyseki.Merhabalar phiremovol işlemi veya lazerle kaşını sildiren var mı Ve nasıl geçiyor mu ?