• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı kaş seyrekliği

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

nesata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
1.478
880
123
Merhaba , sizlerden de kaş seyrekliği yaşayan var mı?
Bunun için ne önerebilirsiniz , benimkilerde çok seyrekleşti döküldü.
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim ...

Çok seyrekse kıl tekniğiyle doldurtmakdan başka bişey işe yaramaz malasef.
Yada Kaş kalemi,farı vs

Kas kontoru yaptirmistim ben ama 1 yil bile dayanmadi su an kas farı kullaniyorum. Dogal yontemler hic bi ise yaramiyor malesef Allah vergisi olması lazim yani...

Bi ara badem yağı denedim ama işe yaramadı yada düzenli kullanamadım :/

SARIMSAK YAGİ ALDİM AMA BANA GERCEKCI GELMEDI VE ICINE SARIMSAK KESIP ATTIM.SARIMSAK YAGI KULLANAN VARMI YENI KIL CIKARMAK ICIN?????

merhabalar benim kaşlarımda kepek vardı kaşıdım döküldü çıkmıyorlar şimdi de içleri boş sarımsak deneyeyince çoğu insanlar yanma hissinden bahsetmiş bende öyle bir şey olmuyor kökler öldü mü acaba :(

merhabalar benim kaşlarımda kepek vardı kaşıdım döküldü çıkmıyorlar şimdi de içleri boş sarımsak deneyeyince çoğu insanlar yanma hissinden bahsetmiş bende öyle bir şey olmuyor kökler öldü mü acaba :KK43:

kıl köküne ters yönde iyice bastırarak sürün yada sarımsagı havanda ezin zeytinyag++tuz ekleyin püreyi sürün kaşınıza.
hala yanma olmuyosa kötü..

bugunden itibaren sirf sarimsagin kendisi surmeye karar verdim dikktlice baktım tüy cıkmıs gercekten, ama inceler.sarimsak surup hint yagi sürüyorum bugunden itibaren
Sarımsağı kesip direk masaj gibimi kullanıyosun? Bnde badem yağını kullanmadığm boş bi rimel kutusuna koyup sürmeyi düşünüyodum. Hem kirpiklere hem kaşa faydası olur diye

Sarımsağı kesip direk masaj gibimi kullanıyosun? Bnde badem yağını kullanmadığm boş bi rimel kutusuna koyup sürmeyi düşünüyodum. Hem kirpiklere hem kaşa faydası olur diye

bastırarak sürüyorum yakıyor zaten.suyu çıksın diye tırnagımla sıkıyorum suyunu sürüyorum özellikle. bikaç saniye kaşımda sürerek gezdiriyorum

Bende aynen baya uğraştım çıksın diye badem yağından fayda göremedim. Taşköprü sarımsağını önceden ezip hint yağıyla harmanlıyordum. Pek faydasını göremedim. Sonra sarımsağı böldüm ikiye. Elimle bende sizin gibi sıtum suyunu bi güzel yedirdim. Yedirdim ama acısı teee yüreğime vurdu desem yeridir.. çok acıdı. Ama uzuyorlar boşluklar dolnaya başladı. Sarımsağı yıkıyorum. Hint yağı ve zeytinyağını sürüyorum. İyi geliyor. Sadece ortasını alıyorum bide tabi

Back