Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne aralıklarla sürdünüz ? bana da tarif edermisiniz ? beyaz tenli olanlarda kaş seyrekliği çok belli oluyorBadem yağı ve sarımsak ben ıkısınıde kullandım yararını gördum.
Kıl tekniği için tavsiye edebileceğiniz bir yer var mıÇok seyrekse kıl tekniğiyle doldurtmakdan başka bişey işe yaramaz malasef.
Yada Kaş kalemi,farı vs
Bende merakla bekliyorum
Aynen bnde de aynı drum warbazı yerlerde çıktı tüyler ama bir nokta var orda çıkmıyor inatla..1 aydır kullanıyorum
Aynen bnde de aynı drum war
merhabalar benim kaşlarımda kepek vardı kaşıdım döküldü çıkmıyorlar şimdi de içleri boş sarımsak deneyeyince çoğu insanlar yanma hissinden bahsetmiş bende öyle bir şey olmuyor kökler öldü mü acaba
Sarımsağı kesip direk masaj gibimi kullanıyosun? Bnde badem yağını kullanmadığm boş bi rimel kutusuna koyup sürmeyi düşünüyodum. Hem kirpiklere hem kaşa faydası olur diyebugunden itibaren sirf sarimsagin kendisi surmeye karar verdim dikktlice baktım tüy cıkmıs gercekten, ama inceler.sarimsak surup hint yagi sürüyorum bugunden itibaren
Sarımsağı kesip direk masaj gibimi kullanıyosun? Bnde badem yağını kullanmadığm boş bi rimel kutusuna koyup sürmeyi düşünüyodum. Hem kirpiklere hem kaşa faydası olur diye
Tamam canım saol . Tesekkürlerbastırarak sürüyorum yakıyor zaten.suyu çıksın diye tırnagımla sıkıyorum suyunu sürüyorum özellikle. bikaç saniye kaşımda sürerek gezdiriyorum