• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaş seyirmesi

A R Y A

Naif Çiçek ♥
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
7.423
13.297
448
Selam arkadaşlar,

Dünden beridir sağ kaşımın başlangıç noktası istemsizce yukarı doğru seğiriyor. Sanki kalp atması gibi pıt pıt sürekli titriyor, neden böyle oldu acaba? Biriyle konuşurken olacak diye çok korkuyorum, neden oldu nasıl geçecek hiç bilmiyorum. İnternetten baktım stresten falan olabilir yazılmış ama net birşey yok. Hangi bölüme gideceğimi bile bilmiyorum, napacağım ben 🤦🏻‍♀️🙄 Başına böyle birşey gelen var mı?

Benim de ara ara bazı yerlerde olur sonra kendiliğinden geçer ,odaklanmayın bi kaç gün sonra geçer bence

Bu aralar fazla kahve tükettiyseniz veya kafeinli cilt bakım ürünleri kullandıysanız olabilir

Selam arkadaşlar,

Dünden beridir sağ kaşımın başlangıç noktası istemsizce yukarı doğru seğiriyor. Sanki kalp atması gibi pıt pıt sürekli titriyor, neden böyle oldu acaba? Biriyle konuşurken olacak diye çok korkuyorum, neden oldu nasıl geçecek hiç bilmiyorum. İnternetten baktım stresten falan olabilir yazılmış ama net birşey yok. Hangi bölüme gideceğimi bile bilmiyorum, napacağım ben 🤦🏻‍♀️🙄 Başına böyle birşey gelen var mı?
İşte ben. Aynısını oluyor sabahtan beri

Erzurumlu İbrahim Hakkı'nın Maarifetname eserinde bu konuyla ilgili (vücuttaki seyirler,kişilerin fiziksel özelliklerine göre karakter yorumu)bir kısım var,belki rivayet belki gerçek bilemem ama biz eseri müfredatta işliyoruz (içerik vermeden tabii :) )

Öte yandan yoğun stres altında olduğum dönemlerde bende de göz kapağında olur,geçmedikçe daha çok stres olurum kısır döngüye gireriz resmen

Selam arkadaşlar,

Strestendir canım ☺️ Geçer kafana takmazsan

Kaş seyirmesi ne ki onun birde göz kapağı versiyonu var gözünü bantlayası geliyor insanın o kdr berbat birsey. kaşımda oluyordu ara sıra ama stres tavana vurunca gözkapagına sirayet etti emin ol daha beter.. Tamamen stresden oluyor ikiside rahatlamaya calıs seni mutlu edecek seylerle ilgilen

Gereksiz yere korkutup endişelendirmek istemem ama inatçı seyirmelerin bildiğim nedenlerini şöyle özetlemek isterim. (Aklınızda bulunsun ki gerektiğinde zamanında hareket etseydim demeyin)

1_Sadece yorgunluk, stres hatta bazı vitamin ve mineral eksikliklerinden olan geçici bir durum olabilir.
2_ Israrla geçmez ya da sık aralıklarla devam ederse nörolojik bir bulgu olabilir.
3_ En son bu seyirme ne yahu böyle dediğim günün gecesinde şiddetli bir kulak ağrısıyla uyandım, anlam verememiştim. Sabah yüz felci geçirmekte olduğumu anladım
Bilmiyorum anlar mısınız ama aynanın karşısına geçip yüzünüzü ve özellikle gözlerinizi inceleyin. Birisi diğerinden minimal de olsa daha geç açılıp kapanıyorsa yüzünüzü soğuktan koruyarak acile gidin

Söylediğim gibi korkmanız için değil ihtimallere karşı hazırlıklı olun diye yazdım

Belki de birinci maddedeki gibi yorgunluktur ve kendiliğinden geçer gider

Geçmiş olsun 💐

D vitamini eksikliginden oluyor diye biliyorum. Bu arada rahat olun, karşınızda biri varken olsa bile farkedilmiyor. Büyük bir hareket degil seyirme.

Gereksiz yere korkutup endişelendirmek istemem ama inatçı seyirmelerin bildiğim nedenlerini şöyle özetlemek isterim. (Aklınızda bulunsun ki gerektiğinde zamanında hareket etseydim demeyin)

1_Sadece yorgunluk, stres hatta bazı vitamin ve mineral eksikliklerinden olan geçici bir durum olabilir.
2_ Israrla geçmez ya da sık aralıklarla devam ederse nörolojik bir bulgu olabilir.
3_ En son bu seyirme ne yahu böyle dediğim günün gecesinde şiddetli bir kulak ağrısıyla uyandım, anlam verememiştim. Sabah yüz felci geçirmekte olduğumu anladım
Bilmiyorum anlar mısınız ama aynanın karşısına geçip yüzünüzü ve özellikle gözlerinizi inceleyin. Birisi diğerinden minimal de olsa daha geç açılıp kapanıyorsa yüzünüzü soğuktan koruyarak acile gidin

Söylediğim gibi korkmanız için değil ihtimallere karşı hazırlıklı olun diye yazdım

Belki de birinci maddedeki gibi yorgunluktur ve kendiliğinden geçer gider

Geçmiş olsun 💐
Çok teşekkür ederim, uzun zamandır başımda çok ciddi ağrılar oluyor. Arveles gibi ağrı kesicilerle ancak kesiliyor, bir alakası olabilir mi diye düşündüm. Sanırım biraz daha devam ederse doktora gideceğim

Çok teşekkür ederim, uzun zamandır başımda çok ciddi ağrılar oluyor. Arveles gibi ağrı kesicilerle ancak kesiliyor, bir alakası olabilir mi diye düşündüm. Sanırım biraz daha devam ederse doktora gideceğim
Ağrılarınız varsa bu seyirmeler de bugün yarın geçmezse nörolojiye gitmenizi öneririm
Söylediğim gibi yüz felcine dair bir belirti olursa da acilin ardından KBB ye gidebilirsiniz
Umarım hiçbiri değil sadece yorgunluktur. Rica ederim bu arada

3 hafta aralıksız seyirdi, gece seyirmesine uyanıyordum.
Soldu benim de, sinirli olduğum dönemdi. Hep sol kaşı kaldırıyordum kızınca :D
Geçti kendiliğinden.

Back
X