- Konu Sahibi BeyazPerim
-
cnm benm bi arkadasin da kaslari siyah ama o sari sac kullanio o da benm yontem ile yapior. ben cok az sari boyayi bekletince acilio o benden daha uzun bekletio tonu kirilio sari saci ile guzel oluor ama koyu sac icin bilmiorm cnm ne kdr tutmak lazim ya da surecegin boyanin icine renk mi katmak lazim. :ecrin_bebek:
cnm rica ederim ne demek yardimci olabilseydim keske, ben zaten sacimdan kat kat koyu birakiorm kasimi cunku saclarim platin ama kaslarim acik kahve ile koyu sari arasinda deiso. yani sactan koyu oluor.iste aslinda saclarimi da boyayacak olsam aynisi tutmasa bile yakin bir renk cikardi. ama ben saclarima bir islem yapmayi dusunmuyorum. bu durumda kaslarima sari sursem bu sefer tuhaf mi durur acaba.. off bilemedim. ama kaslarin koyulugu ifadeyi cok keksin yapiyor. hele gozlerim remen sadece gozbebegi kahverengi soyle bir cizgi halinde. boyle olunca zaten sac rengini degistirmek cesaret istiyor. ne yapsam siritacak gibi... neyse..
cok tesekkurler cnma.s.
inan cnm hiç bilemiyorum umarım bilen arkadaslar sana cvp veririlerselam arkadaşlar benim kaşlarımda çok koyu değil aslında fazla kalında olmadığı için şimdiye kadar boyatma gereği duymamıştım hiç.ama saç rengimi açtırmayı düşünüyorum platin röfle yaptıracam ama bu kez kaşlarım çok dikkat çeker gibi geliyor.açıkçası boyatmaktan çekiniyorum açık renk kaş kalemi yada kaş farı alsam acaba doğal bir görüntü elde edemezmiyim?sanırım onları genellikle kaşları belirgin olmayan kişiler kullanıyor ama bizim işmizede yararmı acaba?kullanan arkadaşlar varmı?
Açık renk kaşları pek beğenmiyorum aslında..Çok çiğ bir ifade katıyor yüze..belirgin kaşlar yüze anlam katıyor..bu yüzden kaş rengini açmak gereksiz bence..Hadi çok esmer biri kaşını açtı ,çok sarı yaptı saçlarını da ..Ama teninden belli olucak kaşlarını açsa da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?