Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kizlar benim kaslarim sac rengimden daha koyu bildiginiz siyah saclarim normalde kestane rengi simdi kina oldugu icin koyu kizil kaslarim o kadar abes duruyo ki yuzumde cok kasvetli bi hava veriyo bana
Bende sizin gibi bir sorun yasadim. Burdan arkadaslar tüy sarartıcı krem önerdiler cesaretimi toplayip kullandim 3 gun once surdum cok guzel oldu :) Tavsiye ederim.
Bende sizin gibi bir sorun yasadim. Burdan arkadaslar tüy sarartıcı krem önerdiler cesaretimi toplayip kullandim 3 gun once surdum cok guzel oldu :) Tavsiye ederim.
Bende bundan cok korkmustum.Aynanın karsısindan ayrilmadim.2 dakika surdu o arada bitmis rimel ucuyla kasima msj ugyuluyor kremi yayiyordum.Hafif renk acikligini farkeder farketmez yikadim kumral bir renk olustu tamda istedigim gibi.Benim kaslarim kalin oldugu icin daha uzun surdu yoksa saniyeler bile yeterli.Çok bekletmeyin dikkat edin.
Kızlaarrr vivet tüy sarartıcı krem ile 1-2 dakika bekleyerek bu kadar kırdım rengini kaşımın fotoda çok belli olmadı ama sanki ama çok iyi oldu artık keskin kara değil
Eki Görüntüle 1862992 Kızlaarrr vivet tüy sarartıcı krem ile 1-2 dakika bekleyerek bu kadar kırdım rengini kaşımın fotoda çok belli olmadı ama sanki ama çok iyi oldu artık keskin kara değil
Aslında biraz korktum açıkcası Turuncu olur diye ama birdahaki sefere sanırım biraz daha beklicem. Birde fotoda yine de koyu çıkmış biraz daha açık aslında.