- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
- Konu Sahibi FairyTale61
-
Bugün itibarıyle kırmızıları gördüm...bidaha ki bat tarıhım 5 KasıM..
Bu ay ilk defa klomen kullanmıştım sonuç aLamadım...
Umarım bu ay mucizemizz bizimLe oLur...
kızLArrrr çok merak edıyorum benim gibi tek tüpü tıkalı olup klomenle hamıle kalan varmı...sankı hıc bebişim olamıycak gibi geliyor
kızLArrrr çok merak edıyorum benim gibi tek tüpü tıkalı olup klomenle hamıle kalan varmı...sankı hıc bebişim olamıycak gibi geliyor
kasımm topiğii açmışssnn görmedimm şimdi gördüm hayrlı olsunn cnm...
umutszlğa kaplmaa bu konuyuu jinekoloji bölümnde tüp bebek bölümndekilern oldğu yeerde açsan sanrm ama böle kasım topiği olarak konu açarsan bakmazlarr ....konunun başlığıı tek
tüpü tıkalı hamile kalanlar dye sanrm bnde oralarda bi yerde böyle bir konu görmüşdüm..dilerim en kısa zamandaaa sende müjdeli haberler vermyi nasşp eder..
tek tup degil de tek yumurta ile dogal yoldan hamile kalan var bir akrabam...hem de 4. denemsinde...
tikali tup operasyon ile acilamiyor mu acaba?
kizlar benim son satta 29 eylül bende kasim basi gibi olursa eger hayirlisiyla hamislik bekliyorum,allah yardimcimiz olsun..kasimda göbüslerimiz bebekle dolsun
inş. tatLımmm...
hayırLısıyLaa bebişş doldurcaz formu hepimiz hamile kalıcazzzzz
sen ne zamandır istiyrsun ?
canim benim benim hikayem biraz uzun.yaklasik 3 yildir istiyorum ama bu 3 yilda 4 bebek kaybettim.su an tekrar denemeye basladik allah izin verirse....
kizlar benim son satta 29 eylül bende kasim basi gibi olursa eger hayirlisiyla hamislik bekliyorum,allah yardimcimiz olsun..kasimda göbüslerimiz bebekle dolsun
bat 15 kasım inşaALLAH bebiş haberi alırız kızlar çok istiyorum bebişimin olmasını
4 aylık ewliyim acaba dr gitsem mi????
:44::44::44:
Hadi Kasım uğurlu gel bize..Bat 3 KASIM
inş. cnm rabbim gönlündekini veriri...henüz 4 aylık evlı oldugun için doktor tam muayene etmıyor...kaç yaşındasın cnm eger 30 un uzerındeysen ozaman gıt bı ıstersen doktora...
daha 23 deyim canım hiç yoktan iydir diyom biraz da çekiniyom dr tepkisinden
Bugün itibarıyle kırmızıları gördüm...bidaha ki bat tarıhım 5 KasıM..
Bu ay ilk defa klomen kullanmıştım sonuç aLamadım...
Umarım bu ay mucizemizz bizimLe oLur...
inşaALLAH cnım klomen hakkında biraz bilgi verirmisin ilk defa duyuyorum????
Canım klomen bi hap adetın 3 gunu veya 5 . gunu başlanıyor ve 5 gun içiliyor..yumurtalarımızı geliştiriyor ve normal insanda 1 tane olan yumurta bu ilaç sayesınde bı kac tane olabılıyor..bende geçen ay 2 tane olmuştu mesela...ama doktor gozetımı altında kullanılıyor eger kistin vrsa kullanmıyorsun cunkü kistleri buyultuyor...istersen bı doktora gorun ama 1 sene dolmadan pek istemiyor doktorlar..
canım tşk ederim cvb verdıgın için...
bı tanesı acık oldugu ıcın %50 şansımın olduugunu soylemişti doktor..6 ay klomen tedavısıne başlattı 6 ay sonunda ya aşılama ya da amelıyat dedı bakalım gorucez...
ptesı 2. klomene başlıycam bakalım sonuç alabılcekmıyım...nette araştırdım sonuç alanlar olmuş birde burdan yazıyım dedım suan benım durumumda olan varmı dıyesende bebekmi düşünüyorsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?