- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi GirLookingForLove
Canin gunaydin kac aldin?
Ben oncekinde bikac yilin sorulariyla kendimi deneyip girmistim 76 almistim.
Bu sefer hic ama hic calismadan girdim 78 almisim.
Demek ki calismamak lazimmis :)
Ingilizce avantaji derken tatlim?
Ben de Ingiliz Dili Ve Edebiyati mezunuyum Ingilizcem var ama basil avantaj olarak kullancaz?
Ay ben çalışmadan 77 almıştım çalıştım 76 aldım bir daha çalışmayacağım Yok ben yetiştiremiyorum bu sınavı arkadaş olmuyor yetiştirsem iyi bir sonuç alacağıma o kadar eminim ki. Taktik mi değiştirsem napsam az ama öz soru
Canım benim bölümümde yds sonucu da çok önemli yüksek lisans için. YDS den 80 almıştım ve fazlasıyla yetiyor. ALES çok sıkıntı değil aslında benim için ama ne kadar yüksek o kadar iyi tabi. Onu kastetmiştim. YDS ye girmiş miydin? Sen hayli hayli yaparsın :)
İlk deneme için çok çok iyi :) çalışırsan olur diyemeyeceğim çünkü olmuyor Zaman tek faktör. Bir şekilde hızlanmak lazım bu sınavda...evet soru yetiştirmek sıkıntılı gerçekten, benim açımdan da öyleydi, ben ilk kez girdim deneme amaçlı olarak, sözel-74 küsür almışım, ilk deneme için fena değil deyip teselli ediyorum kendimi
Aç canım uğrarım konuna ama bende heves meves kalmadı çalışmayı pek düşünmüyorum. Bir de KPSS deneyim diyorum az da ona çalışcam. O esnada ALES çalışmış olurum zaten ne varsa deniyorum zaten yeni mezun psikolojisi ne zormuş yahu.Bahar Alese de beraber mi çalışsak, ben de başlık açayım heveslendim