• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Kaş köşelerinde dik çıkan uzayanlar için ne yapılabilir?

Kaşınızda dik uzayan kaşlar var mı?

• Var ama hiç uzun değiller

OY: 0 0,0%
  • Hiç yok

• Var, onları kestiririm kuaförde

OY: 5 83,3%
  • İğneli epilasyonla yok ettim,artık yukarı doğru uzayan yok

OY: 1 16,7%
  • Başka bi yolla halettim (Nedir açıklarsanız iyi olur)

• Ankete Katılan
    6

angelina34

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
140
3
296
İstanbul
kaşların köşelerinde dik kaşlar oluyo ya yukarı doğru uzayan. onları yok etmek istiyorum. kes kes uğraşmak istemiyorum. iğneli epilasyonla o kıllar tüyler yok edilerek oralar seyreltilerek normal yana doğru yönlü kaş olabiliyo da kaş biraz seyreliyo.

bemn kestirdim uzun zaman ama hoşuma gitmiyo kestirmek.devamlı olıcak bi şekil istiyorum.ne dersiniz kızlar bu konuda bilginiz var mı? sizin kaşınızda öyle bi durum varmı

Son düzenleme:
kızlar biraz açıklama yapsanız yani 3 tane kuaförde kestiririm demişsiniz. sizi memnun ediyomu kestirmek, hep kestir hep kestir moralinzi bozulmuyomu

kaşların köşelerinde dik kaşlar oluyo ya yukarı doğru uzayan. onları yok etmek istiyorum. kes kes uğraşmak istemiyorum. iğneli epilasyonla o kıllar tüyler yok edilerek oralar seyreltilerek normal yana doğru yönlü kaş olabiliyo da kaş biraz seyreliyo.

bemn kestirdim uzun zaman ama hoşuma gitmiyo kestirmek.devamlı olıcak bi şekil istiyorum.ne dersiniz kızlar bu konuda bilginiz var mı? sizin kaşınızda öyle bi durum varmı
Sayın Arkadaşım:;
Madem istanbuldasın sana yerim ile ilgili sayfamı vereyim iğnesiz iğne epilasyonla derdinden nkurtul
yildizepilasyon.com
yildizguzelliksalonu.com
sevgiler:nazar:

ben kaş ortasına ve kaş üstüme iğneli epilasyon yaptırdım 4 sene önce şimdi çoook rahatım.
yanlızca yapan arkadaşım biraz ortasını çok almış kaş aram birazcık açık normale göre , yinede memnunum
aşlarımı 2 ayda bir aldırıyorum orta ve üstler olmadığı için uzasada çirkin görünmüyor

Başka bir yolu yok mu bunun :26:

Benim de köşelerde dik çıkan kaşlarım var :( aynen böyle .

Akg%C3%BCn-Manisal%C4%B1-sorular%C4%B1n%C4%B1z%C4%B1-yan%C4%B1tl%C4%B1yor_70312540-e2f2-4cf5-bae2-b4a2d60ecab5_1.jpg

Son düzenleme:
Back