Merhaba gorsel varmi peki nasil bir surecti anlatabilirmisin tsk ederimBen sildirdim, buradaki konularda bahsedilen mikrpunktur yöntemi ile bende çok başarılı oldu. daha önce ikş kez üst üste yapılmıştı ikincisi dövme yapmış. yani kendiliğiinden geçme ihtimali yoktu ve renk giderek değişik garip bir hal alıyordu. Ama ben kurtuldum, şidi çok sevinçliyim, inanamıyorum İlk fırsatta resimlerimide paylaşırım burda, sizlerde zor durumdasınızdır biliyorum. İyi günler
Ben sildirdim. lazer gibi biseyle. türkcede nasil deniyor bilmiyorum. kaslarim simsiyah di ve biri asiri derecede yukaridaydi. 7 kere düzelttirmeye gittim ama beceremedi. 1 sene sonra sildirmeye karar verdim ve cok mutluyum. cook hafif bir iz kaldi ama kaslarin altinda oldugu icin görünmüyor. sildirme süresi bende hemen hemen 6-7 ay sürdü. bende baya acidi ve kas kismi 4 gün sis kaliyordu. bu 6-7 ay icinde hic kaslarim yoktu cünkü lazerle yaniyorlardi. herseyin sonunda kaslarim eskisinden daha gücsüz ama bakim yapiyorum ve yavas yavas kendine geliyorlar. 1 seneden fazla oldu sildireli.. zamanla gecermi sorusuna gelirsek. bana dediklerine göre hic gecmiyor sadece rengi aciliyor seneler icerisinde. benim arkadasin kaslari da öyle yapildi 6 sene oluyor rengi yesile dönmeye basladi. kalitesiz boya nedeniyle. yani kendi kendine tamamen gecmez sadece seneler sonra rengi hep biraz daha acilir ama kalir 6 senede kizin kaslari hala cok belirgindi sadece rengi degismisti.Arkadaslar merhaba kaş konturunu sildirenler varmi yada zamanla gecen varsa ne kadar surede gectigini soylecek olan varmi yardim lutfen
Ben yaptırdım ve sildirmedim kendi geçti geçen sene martta yaptırmıştım bu sene çok silik dibine girince belli olan izleri var sadece tekrar yaptırcam ilerleyen günlerdeArkadaslar merhaba kaş konturunu sildirenler varmi yada zamanla gecen varsa ne kadar surede gectigini soylecek olan varmi yardim lutfen
Merhaba yaptirdiginiz lazerin turu nedir yag lazer varmis sanirsam bana onu onerdiler bir de sildirmeden once durumu nasildi kaslarinizin benim ki suan kizil renkte sanki yanlis kas kalemiyle boyanmis gibi esmerim...Ben bir seans lazer yaptırdım ama hafif silinme oldu 5 6 seans tekrarlamam gerekirmiş
Merhaba ben solisyon ile sildiriyorum lazerde sonuc alamazsinizArkadaslar merhaba kaş konturunu sildirenler varmi yada zamanla gecen varsa ne kadar surede gectigini soylecek olan varmi yardim lutfen
Merhaba ben solisyon ile sildiriyorum lazerde sonuc alamazsiniz
Merhaba şuan iz kaldı mı peki . ben 1 ay önce yaptırdım derin bir iz bırakacak galiba . çok pişmanımMerhaba ben solisyon ile sildiriyorum lazerde sonuc alamazsiniz
ben 2 seans solüsyonla sildirdim fakat hiç memnun değilim. kıpkırmızı bir hal aldı. eskiden en azından kaşımın rengindeydi. belki başka bir silme yöntemi bulurum diye foruma girdim bakıyorumKızlaaaaaarrrr , her hangi bir tekniği deneyip tecrübesini paylaşabilecek kimse yok mu ya .
ben lazerle çok yavaş ilerliyorum diye solüsyon ile sildirdim . yara izi ve yanık gibi hali geçmedi daha , eczaneden yaa izi kremi aldım ama içim karardı korkarım boyadan daha kötü kalacak
Suan ne durumdasiniz acaba sildirmeyi dusunuyorum bende kalicu degil ama tamamen gecermi coldirmzk uzereyimBen 3 yıl önce Kaş kontörü yaptırmışım 3 seans silme işlemi yaptırdım fakat tamamen silinmiyor sadece sönük bir renk kalıyor.
Suanki durumunuz nasil acabaKızlaaaaaarrrr , her hangi bir tekniği deneyip tecrübesini paylaşabilecek kimse yok mu ya .
ben lazerle çok yavaş ilerliyorum diye solüsyon ile sildirdim . yara izi ve yanık gibi hali geçmedi daha , eczaneden yaa izi kremi aldım ama içim karardı korkarım boyadan daha kötü kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?