• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kaş kontüründe kanama çok oluyorsa?

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

Haybinses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
144
45
98
37
Merhaba arkadaşlar.Kaş kontürü yaptırırken çok kanıyor bu sebeple tutmuyor boya.Bu kanamayı azaltmak için bi ilaç varmış.Duyan,kullanan varsa öğrenebilir miyim?ACİL...

Merhaba, ben de kalıcı makyaj uygulaması yaptırdım. Kanama ciltten cilde değişir tabiki.. Ama siz yine de uygulama yaparken çok baskı uygulamayın. Çünkü kanarsa yara olur, yara olursa kabuk tutar. Kabuk soyulurken boya da kabukla beraber çıkar. Öyle bir ilaç da duymadım hiç.. :)

Merhaba öncelikle cevapladiginiz için teşekkür ederim.Yaptırdığım yeri değiştirdim meğerse kadının beceriksizliginden kaynaklanan bi sıkıntıymış çözüme ulaştım yani:)

Kalıcı Makyaj uygulamalarında kanama olmasının sebebi..... (Ben bu sebebi biliyorum..) yani saydıklarınızın hiçbiri olmayabilir diye düşünüyorum... sebebini yaşadığım bir olayla anlatıyım...
Ankarada ismini vermek istemediğim çok şık bir Güzellik salonunda Kalıcı Makyaj yaptırıyordum.. Cildimde çok fazla kanama oldu ve çok acı hisstettim. Tepkimi hisseden bayan bir saniye diyerek telefonla hocam dediği birisini aradı... Zannedersem ismi Aydın bey diye geçti.. Soyadını bilmiyorum.. Deride tahriş oluyor ve çok fazla kanlanma oluşuyor dedi.
Hoca dediği adam telefonda kalıcı makyaj cihazının voltajı 4,5- 5 olmalı.. 6 ve üzerinde kanama yapar dedi..
Sözde uzman bayan cihazın voltaj ayarını düzeltince diğer kaşım çok güzel oldu..
Aradığınız kişi doktormu dedim.. Yok benim eski patronum, bana bu işi öğreten kişi dedi.. Hocanın bilgisini bayandan isteyemedim ayıp olur diye. Keşke isteseymişim..
Siz de bir deneyin bence..
Alkol ve ilaç kullanımında kanama daha da artıyormuş.

Back