• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kaş konturu

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak
Değilim söz verilenden erken kızarıyor kahverengi ve kumral tonları özellikle

Ben çok memnunum kimse anlamıyor bile dikkatli bakmazsan ama iyi bir yerde yaptırın

Bende instagramda epey ünlü iyi bir yerde araştırarak kaliteli ürünlerle yaptırmıştım ama vaaadetklerinden epey erken soldu yani kahve tonlu yaptırdığım şey kızardı ... ((hatta bu arkadaş okadar ünlüki kendi çapında uçakla şehirdışına falan gidip guruplara hizmet veriyor)) 6ayda bir rütuş yaptırmak gerekiyor..r ozamanda sık yaptırmak hem maddi külfet hemde kıltekniği yaptığı şey üst üste uygulaya uygulaya boşluksuz dövme kaş gibi oluyor .benim gibi sade bir tarzın varsa ozamanda kaşların çok baskın görünüyor herşeyin önüne geçiyor maalesef

Açtığım konularda veryansın etmiştim daha önce istersen incele Miricandan Miricandan

ben de çok kararsızım. memnun olanlar var evet ama memnun olmayan, sildirmek için uğraşanlar da var. sanırım en iyisi doğallık. ama yaptırırsam mutlaka deneyimlerimi burda paylaşıcam.

Öncelikle uzmana ne isteyip ne istemediğinizi iyi anlatmanız gerekiyor. Bazıları var oturtup sizden fikir almadan kendi bildigi sekli ve rengi uyguluyor kaldı ki boya bitkisel ise 1 yıl dövme boyasi ise ömür boyunca pişmanlık . Bu işi uzun zamandır yaptığım için tecrübeyle söyleyebilirim ki artık çocuk oyuncağı gibi herkesin elinde bir kaş makinesi . Belgesiz izinsiz. Ön çizim yapıp yüzünüzde bakmadan boyanın rengini görmeden asla işlem yaptırmayın derim. Kaş örneklerime bakmak isterseniz instagram

Son düzenleyen: Moderatör:
Back