Kalıcı Makyaj Uygulamaları KAŞ KONTÜRÜ SİLDİRME?

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak
Slm.arkadaslar bende nasibimi aldim kaş kont yaptirdim ama cok kalin yakismamis diyorlar sizdende yorum alabilirmiyim tesekkurler

Son düzenleyen: Moderatör:

Nerde hangi yöntemle sildirdin cnm fiyatlar nasıl? Ben de aynı dertten muzdaribim maalesef. Bir dermotoloğa gösterdim, lazerle silebiliriz ama kaşlarına zarar vermemek için komple kaşlarını tıraş etmemiz lazım dedi.

Öyle insan içine nasıl çıkılır.
Yaptıramadım tabiki.
Yorum ve yönlendirmelerinizi bekliyorum

Sanırım olumlu yorum yapmak için kayıt oldunuz :) Bana hiç samimi gelmedi

Kas kontörü silme ile ilgili instagramda esyydgn profilini incelemenizi tavsiye ederim. Yaşanan süreci anlatiyor.

Merhaba,
Hangi doktormus bunu diyen acaba ? Ben lazerle 6 seansta sildirdim ve kaşlarıma hic birsey olmadı.

ya cnm yaziyorum Kimseden cvb alamiyorum bende yaptirdim cok pismanim birde benim alta kendi kaslarimi aldi ne kadara sildirdin kaslar geri cikiyor mu kaldirmak icin uctaki kaslarimi kazidi yardim et nasil yol takip edeyim cok koyu cok kalkik cok pisman oldum simdi napayim benimkide bir yillik ve daha dün yaptirdim lütfen yardim

Arkadaşlar picosil lazer bu işin etkili ve güvenli çözümü. 3 seans solüsyonla sildirme yaptırdım. solüsyonun 3 seansta yapamadığını lazer ilk seansta yaptı. Ben çok okudum araştırdım, bu durumda olanlara faydam dokunsun istiyorum. Ankara'da da İstanbul'da da yapan yerler var araştırın lütfen.

Umarım görürsünüz bu mesajımı bende çok madur durumdayım İnstagram adresiniz var mı acaba piskolojik olarak çöktüm rötüşe falan gitmedim ne yapacağımı şaşırdım cevap verirseniz görürseniz çok minnettar kalırım

Nerde yaptırdınız İnstagram adresiniz var mı acaba bende zor durumdayım napacagımı şaşırdım cevap verirseniz sevinirim

İstanbul'da Gökhan Gökler picosure lazer (picosil) ile silme işlemi yapıyor, ancak seansı 1750 TL
Nesha selam
Baska bir forumda tugceyilmaz a kas sildirme yaptigini gormustim bulamadim orayi simdi
Acaba memnun musun kaslarinin son halinden
Rica etsem oncesi sonrasi seklinde bana ozel mesaj atabilir misin
Ben de gitmeyi dusunuyorum da

Nesha selam
Baska bir forumda tugceyilmaz a kas sildirme yaptigini gormustim bulamadim orayi simdi
Acaba memnun musun kaslarinin son halinden
Rica etsem oncesi sonrasi seklinde bana ozel mesaj atabilir misin
Ben de gitmeyi dusunuyorum da

Merhaba, evet 2 kez gittim Tuğçe Yılmaz'a. Büyük oranda kırmızılığı aldı. Ama tekrar gitmem gerekiyor komple silinmesi için. Siyah/gri kaşlarda renk çok daha çabuk silinirken, kırmızı/kızıllaşan kaşlarda hemen sonuç vermiyor ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…