Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak
Arkadaşlar bilgilendirme amaçlı bir yazı yazacağım ki insanların paraları zamanları umutları harcanmasın sanırım 4-5yıl önceydi çokça araştırıp kaş kontürüne gittik arkadaşımla yeşilköyde pink art beauty diye bir yere bolca reklamı yapılmış yok efenim ünlüler hep gidiyormuş 850tl verip yaptırdık 1.5 yıl kalacağı söylendi artı 6ay içinde 150tl verip tekrar rütuş yapılıyor dediler 2.ayda gri oldu gidip söylediğimde türlü bahanelerle yok efendim benim cikdim boya almıyormuş ben istedim sıcak ton o yaptı gri ama yok benim cildim boyayı çeviriyorrmuş gayet ağız ucuyla konuşmalar sahip çıkmamalar vs vs ya para verip rütuş yaptıracağım ona bile hayır biz öyle bişey söylemedik diyorlar ne benim ne arkadaşımın kaşları düzgün oldu ikimizde memnun kalmadık gidecek olanlara duyurulur ...yani 2yıldır kendi mahallemde sıradan bir yere yaptırıyorum o bile daha başarılı çıktı hemde 300tlye İçimde kalmıştı yıllardır buda burada işini iyi yapmayan ve sözünde durmayan insanlara armağan olsun!!!
Geçmiş olsun.Kaşlarınıza bayağı bildiğimiz dövme yapılmış.Kötü görünüyor
microblading yaptırsanız en azından kıl tekniği olduğu için olması gerektiği gibi doğal görünürdü.Bu işlerde yaptıran kişilerin sonuçlarına bakarak karar vermek lazım.
Valla işk yaptıklarında gayet kıl gibi duruyordu ki kendileride yaptıkları ilk anın fotosunu atıyorlar bu yüzden kim iyi kim kötü yapıyor 2hafta sonra belli oluyor
Ben de oraya yaptirdim, ayni miktarada odeme yaptim. Ben de memnun kalmadim. Birde yapan kizin kibri, kucuk daglari ben yarattim tavirlari, yaninda calisan sekreteriyle dalga gecmesi cabasi.
Ben de oraya yaptirdim, ayni miktarada odeme yaptim. Ben de memnun kalmadim. Birde yapan kizin kibri, kucuk daglari ben yarattim tavirlari, yaninda calisan sekreteriyle dalga gecmesi cabasi.
SAnırım aynı dönem yaptırmışız kibir ve yanındaki elemanla egosunu tatmin etmesi kısmına bende katışıyorum mükemmel itici samimiyetsiz ve nezaketi yitirmiş senden benden aldığı parayla burnu kalkan somradan görme tipler pink art beautye gitmeyi düşünenler umarım bu yazıyı okur !!!!