• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kaş Kontör ?

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
25.899
30.317
798
35
Merhaba hanımlar ,
Kaslarıma kıl Tekniği ile kas yaptırmak yani Kontör yaptırmak istiyorum. Yaptıran var mı memnun musunuz ? Istiyorum ama çok kararsız kaldım yaptıran arkadaşlar fikir verirse çok memnun Olacağım

Merhaba hanımlar ,
Kaslarıma kıl Tekniği ile kas yaptırmak yani Kontör yaptırmak istiyorum. Yaptıran var mı memnun musunuz ? Istiyorum ama çok kararsız kaldım yaptıran arkadaşlar fikir verirse çok memnun Olacağım

Merhaba,
Ben memnun kaldım .Şekli,rengi oldukça hoşuma gitti.Ama işte 2-3 yılda bir yenilemek gerekiyor.Açıkcası bana acısı fazla geldi.Tek sorun bu benim için :KK39:

Merhaba,
Ben memnun kaldım .Şekli,rengi oldukça hoşuma gitti.Ama işte 2-3 yılda bir yenilemek gerekiyor.Açıkcası bana acısı fazla geldi.Tek sorun bu benim için :KK39:
Acı eşiğim çok yüksek değil korkuyorum o Yüzden :( ve ben sarışınım acaba Kas rengimi saçlarımla Abes durmayacak şekilde yapabilirler mi

• Beğen
Reactions: Ebh
Acı eşiğim çok yüksek değil korkuyorum o Yüzden :KK43: ve ben sarışınım acaba Kas rengimi saçlarımla Abes durmayacak şekilde yapabilirler mi

Yani benim ağrı eşiğim yüksek olmasına rağmen acı bana fazla geldi ..Renk konusunda istenilen renk yapılabiliniyor.Dediğim gibi sadece acısı onun dışında sorun olacak birşey yok.Ben Ayten hanıma yaptırdım.Eğer sizde İstanbulda iseniz gidip görüşebilirsiniz...

Yani benim ağrı eşiğim yüksek olmasına rağmen acı bana fazla geldi ..Renk konusunda istenilen renk yapılabiliniyor.Dediğim gibi sadece acısı onun dışında sorun olacak birşey yok.Ben Ayten hanıma yaptırdım.Eğer sizde İstanbulda iseniz gidip görüşebilirsiniz...
Evet istanbuldayım hangi semtte ?
Bir de birkaç ay sonra döküldüğünü ortasının boş kaldığını falan yazmışlardı sizde de oldu mu ?

ben de yaptırmak istiyorum. çok acıyor mu ki? bu konuda herkesin yorumu farklı. işlem yapılırken videoya çekenler var hiç de acı hissediyor gibi değiller. kararsız kaldım. yaptıranlar deneyimlerini yazarsa bize de fikir olur.

ben de yaptırmak istiyorum. çok acıyor mu ki? bu konuda herkesin yorumu farklı. işlem yapılırken videoya çekenler var hiç de acı hissediyor gibi değiller. kararsız kaldım. yaptıranlar deneyimlerini yazarsa bize de fikir olur.
bir arkadasım yaptırdı işyerinden ama 1 ay sonra ortası döküldü sankı yıne kas farı kullanıyor

Canım bende acıdan korkuyordum. Videoları izleyerek fikir edinebilirim diye durmadan videolara bakıyordum. Bi arkadaşım eskiden korur yaptırmış epeyce acılı olduğundan bahsediyordu. Geçen aylarda tekrar yenilettirdi ve bu kez acımadı demişti. Cesaretimi toplayıp sonuda yaptırdım. Sonuç harika bence yapan kişi çok önemli gerçekten acı yok. Renkte müthiş oldu sakin korkma acımıyor. Yapacak kişiyi iyi araştırırsan sonuç muhteşem oluyor.

Son düzenleme:
Canım bende acıdan korkuyordum. Videoları izleyerek fikir edinebilirim diye durmadan videolara bakıyordum. Bi arkadaşım eskiden korur yaptırmış epeyce acılı olduğundan bahsediyordu. Geçen aylarda tekrar yenilettirdi ve bu kez acımadı demişti. Cesaretimi toplayıp sonuda yaptırdım. Sonuç harika bence yapan kişi çok önemli gerçekten acı yok. Renkte müthiş oldu sakin korkma acımıyor. Yapacak kişiyi iyi araştırırsan sonuç muhteşem oluyor.
2 gün önce yaptırdım. Uyuşturucu damla damlatıyor çok fazla acımıyor evet. Ben de arkadaşımın yaptırıp memnun kaldığı bir yere gittim. Şu an rengi biraz koyu ama birkaç gün sonra oturacak sanırım.

güle güle kullan canım :)

Merhaba hanımlar ,
Merhaba ben yaptırdım İstanbulda çok memnunum 1 sene oldu açılma var ama rahatsız değilim özelden isim verebilirim.

Kaş kontürü gerçekten de yüzdeki ifadeyi değiştiriyor. Ben uzun zamandır bu işlemi yapmaktayım istanbul-şişli de boyası bitkisel kök boyadır en az 1-3 yıl kalıyor boya beslediği için zamanla içinin dolmasını kolaylaştırıyor örneklere bakmak isterseniz instagram ......hesabından bakabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaş kontürü gerçekten de yüzdeki ifadeyi değiştiriyor. Ben uzun zamandır bu işlemi yapmaktayım istanbul-şişli de boyası bitkisel kök boyadır en az 1-3 yıl kalıyor boya beslediği için zamanla içinin dolmasını kolaylaştırıyor örneklere bakmak isterseniz instagram .... hesabından bakabilirsiniz
Esmer kişilerde çok guzel duruyor da Sarışın ya da Kumral olanlara sanki her zaman rengini tutturamıyorlar gibi

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yaptırdm kaşlarım dökülmştü çok inceydi iyiki yaptırmışım diyorum. Kaş önemli Gercekten yüzü şeklini değiştiryo :) 2 sene oldu yenilemem lazım açılmalar oldu bendede. Öncesinde krem sürülüyo uyuşsun diye ama birazcık hissediyosunuz ama benim canım çok kıymetlidir ben dayandım sizde dayanırsnz bence:) eger iyi bi yer seçerseniz onlar zaten teninize göre ve dogal duracak sekilde yapıyo piyasada cok var bunu yapan iyi arastırıp yapın derim :)

ay ben de kesinlikle istiyorum cunku surekli kalem kullaniyorumm.. her sabah çiz çiz çiz nereye kadar! degil mi??
gorumcem de kesinnlikle tavsiye ediyor... ama kimin yaptıgı cok onemliymiş.

ay ben de kesinlikle istiyorum cunku surekli kalem kullaniyorumm.. her sabah çiz çiz çiz nereye kadar! degil mi??
gorumcem de kesinnlikle tavsiye ediyor... ama kimin yaptıgı cok onemliymiş.
Evet canım ya benimkinin de hem rengi açık hem de araları boş boş ama nereye yaptıracağız işte o var

• Beğen
Reactions: Ebh
Back