• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasıklarımın Yanlarında Geçmeyen Tahrişler ??

aysun444

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
1.547
21
116
Çorum
bayanlar benim bir sorunum var. umarım bana yardımcı olabilirsiniz.
ergenlik dönemimde kasıklarımın yan kısımlarına jilet vurmuştum dolayısıyla az da olsa oradada tüy çıkıyor(yani iç çamasırımın dışında kalıyor bu bölge)
neyse orayı ağda, eldiven ya da jiletle her aldığımda o bölge tahriş oluyor kızarıyor, sivilceye benzeyen ama sivilce olmayan, zaman zaman azalan ama hep var olan kızarıklıklar oluyor.
varmı böyle sorun yaşayan yada ben ne yapmalıyım tamamen geçmesi için.
tahriş kremleri pek işe yaramadı.
Şimdiden teşekkürler.

bendede vardi eskiden, yine ergenlik døneminde jilet vurdugum icindi benimkide.. sonra agdaya basladim buseferde sivilceye benzeyen ama sivilce olmayan yaralar vardi.. cilt doktoruna gøsterdim ben, kil dønmesi dedi bana, her tuglerini aldiktan bir iki gun sonra peeling yap o bølgeyi ki ølu deri yok olsun tekrar cikacak olan KIL altda kalmasin diye, kalirsa iste øyle yaralar cikiyor, haftada iki defa yavasca ovarak peeling yapmani øneririm, bende ise yaradi. birde eskiden kalma artik siyahlanmis kildønmeleri varsa cimbizle veya igne ile cikarmaya calis.

Öncelikle bir doktora sorsan bu durumu yada o bölgede islem yaptiktan sonra buz kesesi koyabilirsin bende hic olmuyor dene bir istersen tatlim yerimseniben

benim de çok uzun süredir var aynı lekelenmeler.bacağımın çoğu yerinde var ancak kasıkların yanlarında çok rahatsız edecek derecede var.özellikle şort ya da mayo giydiğimde çok rahatsız oluıyorum:(
sürekli makina ile alıyorum bacaklarımı ve çok kıl dönmesi-batık oluyor. ve artık hiç geçmeyen lekelere dönüştü heryerim.. ve doktora gittiğimde de kesin bir çözüm alamadım... :(

Back
X