• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasık ve bel ağrısı hamilelik olabilir mi

Gncnr

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
136
10
13
23
Kızlar aralığın 9-13 ünde adetliydim bittiğinin ertesi günü korunmasız ilişki oldu ama sadece mezi geldi içimdeyken, içime boşalma durumu olmadı ve bu ilişkinin ertesi gününden itibaren her gün geçmeyen bel kasık ağrısı oldu bu süreçte yine iki güne Bi bu şekilde ilişkiye devam ettik şuan adetime 6 gün var ve bugüne kadar devam ediyodu ama iki gündür bel kasık ağrım geçti birkaç gündür göğüslerim ağrıyor neden olabilir

Arkasındaki semendeki sperm zevk suyuna karışmışsa hamilelik olabilir.

Belirtiler uyuyor mu peki bu süreçte hafiften mide bulantısı şeffaf akıntı da vardı ama aklımı karıştıran ilişkinin ertesi günü başlamış olması bu ağrıların
Arkasındaki semendeki sperm zevk suyuna karışmışsa hamilelik olabilir.

Belirtiler uyuyor mu peki bu süreçte hafiften mide bulantısı şeffaf akıntı da vardı ama aklımı karıştıran ilişkinin ertesi günü başlamış olması bu ağrıların
Hamilelik belirtileri adet belirtileri ile neredeyse aynıdır, iki üç gün kala erken gebelik testi yapın isterseniz..

Hamilelik belirtileri adet belirtileri ile neredeyse aynıdır, iki üç gün kala erken gebelik testi yapın isterseniz..
10 gün varken yapmıştım erken biliyorum ama zaten kuruluk çizgisi oluştu dediler sordum burda da sonradan su tuttum geçmişti geri hafif gölge gibi çizgi duruyor bilemedim soldaki ilk sağdaki son hali

Eklentiler

• 1000047034.jpg
    1000047034.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 30
  • 1000047167.jpg
    1000047167.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 28
10 gün varken yapmıştım erken biliyorum ama zaten kuruluk çizgisi oluştu dediler sordum burda da sonradan su tuttum geçmişti geri hafif gölge gibi çizgi duruyor bilemedim soldaki ilk sağdaki son hali
Kuruma çizgisi bir de erkenmiş yaptığını bence bir iki güne tekrar yap

Back
X